Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צביקה כהן/ טוליסיתא ,שלום רב !

שני האבחנות לא מקובלות עלי,לא מצערת הקרבורטור, ולא התרחבות השסתום !

אני מניח שכוונתך למצערת הצוק שהוא צוק אוטומטי חשמלי,ולא נתקלתי מעודי בשלושים שנה , עלמצערת צוק שבורה.

וזה בווודאי לא משפיע על הקרטועים ואין לה כלל קשר לשסתום שרוף.

התשובה של המוסכניק שלך לגבי שסתום שמתרחב בחום, ונסיעה טובה יותר בחום, היא תשובה ואבחנה צולעת שאין לה קשר עם המציאות.

לדעתי המוסך תפר וממשיך לתפור אותך, אשמח לדעת מיהו, אני מחפש מישהו שיתפור לי חליפה.

מה שלא ברור עדיין האם הרכב ממשיך לקרטע בסרק, בחום או בנסיעה, , המשך לעדכ אותנו.

בברכה

צביקה

היי צביקה...

נעים מאוד גם לי קוראים צביקה כהן....

א.לגביי המצערת השבורה אתה מוזמן לראות , הקרבורטור הישן נמצא אצלי...ולא טענתי שזה מה שגורם לקרטועים אלא רק להנעה של הרכב..

ב.בנסיעה על טורים גבוהיים יחסית מעריך כ-3000 סל"ד ( אין שעון טורים) הרכב עובד יפה ומקרטע לעיתים רחוקות..

על סרק שהרכב עומד ברמזור הקרטויים גוברים, זאת כל 10 שניות קרטוע...

שהרכב חם הקרטועים קורים גם לעיתים רחוקות...

הבחנה חדשה וחמה מלפני שעתיים,

הלכתי לחבר שאבא שלו מוסכניק באיזור התעשייה ברחובות,והוא בדק את הרכב אצלו בחנייה, והוא טוען שזאת בעייה חשמלית בלבד,והטענה שלו לכך שהוא כמעט בטוח שהדיסטרבוטור שקיים ברכב לא תואם למודל הרכב שלי,ואם הוא טוען אז הבעייה בו...

ייתכן לפי התיאורים שלי שזו בעייה חשמלית?

תודה רבה לכם על העזרה

"אל תלמד את אבא לעשות ילדים"

סוסיתא כרמל דוכס 1971

סובארו ליאונה 1600 (DL ) ידני...

פורסם

שלח תמונה באיכות טובה של אזור המפלג לפורום ואוכל לומר לך אם אכן כך הדבר לגבי המפלג.

בעיה חשמלית אכן תגרום לקרטועים אך לא צריך לירות לכל הכיוונים אלא לבדוק חלק חלק אם תקין.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
היי צביקה...

נעים מאוד גם לי קוראים צביקה כהן....

א.לגביי המצערת השבורה אתה מוזמן לראות , הקרבורטור הישן נמצא אצלי...ולא טענתי שזה מה שגורם לקרטועים אלא רק להנעה של הרכב..

ב.בנסיעה על טורים גבוהיים יחסית מעריך כ-3000 סל"ד ( אין שעון טורים) הרכב עובד יפה ומקרטע לעיתים רחוקות..

על סרק שהרכב עומד ברמזור הקרטויים גוברים, זאת כל 10 שניות קרטוע...

שהרכב חם הקרטועים קורים גם לעיתים רחוקות...

הבחנה חדשה וחמה מלפני שעתיים,

הלכתי לחבר שאבא שלו מוסכניק באיזור התעשייה ברחובות,והוא בדק את הרכב אצלו בחנייה, והוא טוען שזאת בעייה חשמלית בלבד,והטענה שלו לכך שהוא כמעט בטוח שהדיסטרבוטור שקיים ברכב לא תואם למודל הרכב שלי,ואם הוא טוען אז הבעייה בו...

ייתכן לפי התיאורים שלי שזו בעייה חשמלית?

תודה רבה לכם על העזרה

צביקה כהן שלום רב !

ראשית הבהרה, לי קוראים צביקה אך לא כהן .

אנא צלם את הקרבורטור שנמצא בביתך, ממבט על ומהצד.

אני הבנתי שהחלפת קרבורטור, ולא שיפצת אותו תמורת 300 שקל בלבד?!

אינני יודע מה הבעייה ברכבך, הוא זקוק למבט מלטף של בעל מקצוע, פנה לחוות דעת נוספת ממוסך נוסף.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אתה לא צריך להילחץ,בסך הכל לסובארו יש כמה תקלות אופייניות שחוזרות על עצמן ושנטחנו בכל הפורומים.חלק די גדול אפשר לבדוק לבד כמו למשל ציר רוטור במפלג שקיבל חופש או שלמות צינורות הואקום.לכן אני מציע שתעשה חיפוש בפורום לפני שאתה רץ לכל מיני מוסכים שעובדים בשיטה של להחליף חלקים ללא צורך.או שתקפוץ באמת לצביקה ותקבל חוות דעת הכי אמינה לפתירת הבעייה.

פורסם

היי לכולם

רציתי לעדכן בעיניין הסובארו,

לאחר חיפוש הבעיהכ,אצל כמה וכמה מוסכים,

אני שמח מאוד לבשר על מציאת התקלה,

ביום ראשון שני לקחתי חופש מהעבודה,ופשוט עברתי מבין מוסך למוסך וניסיתי ישאתרו לי את התקלה,

המצב פה יותר בעייתי כי כל אחד נתן אבחנה אחרת,

הגעתי למוסך בגיבתון אשר נמצא ברחובות,אם מישהו מכיר בסמוך לאצטדיון מכבי שעריים או בריכת וייסגל,

הסברתי לבעל המוסך את הבעיה,והוא אמר לי תן לי את הרכב שלך לשעתיים ואני יפתור לך את הבעיה הזו תיאר אותה כשטויות, במידה ולא אצליח לא אקח ממך שקל!!!

ישבתי בצד אם כוס קפה,ולפתע החל לצחוק,שאלתי אותו מה קרה,והוא הסביר שהדיסטרבוטור לא שייך לרכב הנ"ל אלא של שנים מוקדמות יותר,

באמת החליף,כיוון הצתה מחדש,והרכב פשט לא מקרטע יותר,

תוך כדי סידר לי גם את המזגן החליף לי מגבר טורים שלא היה שמיש,מילא גז,

והרכב פשוט נשמע כחדש...

כל הטיפול הנ"ל הכולל עלה כ-600 ש"ח כולל עבודה...

להזכירכם 139000 קילומטר בלבד,והיו מוסכים שרצו לפתוח לי ראש מנוע,

בכל אופן ממליץ מאוד על המוסך הזה,

ומה שלמדתי מהנושא הזה,שפשוט עדיף עוד יום ועוד יומיים ולהתאזר בסבלנות ולא למהר...

תודה לכולם...

"אל תלמד את אבא לעשות ילדים"

סוסיתא כרמל דוכס 1971

סובארו ליאונה 1600 (DL ) ידני...

פורסם

צביקה כהן שלום רב !

ומה עם העבודה שביצעת עד כה, ללא הועיל ובעלות של 800 שקל?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חבל שלא צלמת והעלת לפורום תמונה של המפלג כפי שהצעתי, הייתי אומר לך בקלות אם שייך או לא ואולי אף הייתי חוסך לך כמה פזות בעניין המפלג.

בכל אופן אני שמח שבאת על סיפוקך ולרכב שלום.

יש כאן הרבה מאוד אנשים טובים בפורום ששמחים לעזור למי שמבקש, אתה תווכח לזה עם הזמן.

ד"א, המפלג הישן נשאר אצלך?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מנסיון עם DL1600 תבדוק טוב את הציר של הדיסטרבוטור אם יש לו שפיל לצדדים.

פרק את מכסה המפלג משוך למעלה את הסביבון תפוס את הציר ונענע אותו לצדדים אם יש חופש גדול או להחליף מפלג או לפתוח מעט את מרווח הפלטינה.

פורסם
צביקה כהן שלום רב !

ומה עם העבודה שביצעת עד כה, ללא הועיל ובעלות של 800 שקל?!

בברכה

צביקה

במילים פשוטות "אכל אותה" ובאמת היה לו מזל שנפל על מוסך טוב.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...