Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע מאזדה 3 ספיריט 2.0 שחורה שנת 2006 והציעו לי החלפה על קינג קצר שנת 2001 גם בצבע שחור. עוד לא ראיתי את הג'יפ הספציפי הזה אבל קינג שחור מתאים לי!

עכשיו, המצב הכלכלי אני מניח של כמעט כולנו לא משהו ורציתי לברר קצת על הג'יפ הזה האם זה בור ללא תחתית של כסף או שההחזקה שלו לא עד כדי כך יקרה (בהשוואה למאזדה) הבנתי שהביטוח שלו יעלה לי בעוד 1500 2000 ש"ח מהביטוח שלי כרגע.

רציתי לדעת מהי צריכת הדלק של הג'יפ הזה והאם יש לו מחלות\תקלות מיוחדות שצריך לשים לב אלייהם.

עכשיו בקשר למחיר הוא רוצה כמובן הוספה על זה אני מניח שאני אסתדר איתו אבל מה בנוגע לשאר?

אשמח לקבל תשובות בעיניין.

פורסם

פניות למנהלים רק בה"פ.

ערכתי לך את ההודעה שתהיה קריאה יותר.

קינג יעלה הרבה יותר לאחזקה, צפה ל-150-200% יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון למיצובישי פג'ארו קינג, אין לי נסיון עם הפג'ארו ספציפית אבל אני יכול להגיד לך שהאחזקה של רכב שטח תהיה יקרה משמעותית מהמזדה הנוכחית שלך .

מה גם שאתה קונה רכב שטח בן 8 שנים מה שאומר שכל הבעיות שצצות ברכב בגילו לא יהיו זולות ויפלו עליך.

ציין באיזה דגם מדובר ארוך/קצר, בנזין/דיזל, רגיל/אוטמט ועוד נתונים קשה לתת חוות דעת לפי זה שהוא קינג שחור.

Peugeot 208GTI

פורסם

פרטים על סוג הרכב: מיצובישי פג'רו קינג קצר שנת 2001 נפח מנוע 3.2 דיזל אוטומט.

בכמה הם נמכרים ביכלל? מתחת למחירון? מעל המחירון? אם המחירון שלו 97 ושל המאזדה שלי 86 אלף אני צריך להוסיף לו?

כדאי לי ביכלל? מה אתם הייתם עושים במקומי? חשוב לציין שאין לי דרישות מסויימות מהג'יפ חוץ מיופי וגיוון בסוג הרכב

אני לא מתכוון לעשות טיולי שטח אלא רק להוריד אופנוע ים לכינרת מידי פעם.

פורסם

אם אתה יכול להוריד אופנוע ים גם עם רכב פרטי - הוא יהיה עדיף בכל מובן מפאג'רו קינג (כמובן, לא מאזדה 3 ספציפית אלא רכב פרטי טוב יותר).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רכב שטח קונים מהלב, לא מהראש.

כלכלית זה לא ישתלם לך, אבל אין ספק שלרכב שטח נותן סוג של פאן שרכב פרטי פשוט לא יכול לתת. אם זה מתאים לך ואתה מוכן להתפשר על עלויות האחזקה (שיהיו, ללא שום ספק, גבוהות יותר) - לך על זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לכם מושג אולי מהי צריכת הדלק של הג'יפ הזה?

אני לא יודע למה אבל מאוד מושך אותי הקטע של הג'יפים אני מרגיש מעל כולם כשאני נוהג ברכבים גבוהים כגון ג'יפים וכו'

וחווית הנהיגה בתוך העיר אפילו מהנה אותי מאוד (עולה על מדרכות, מטפס למקומות שלא הייתי מגיע בחיים עם רכב משפחתי)

וגם בלי קשר אני רוצה לגוון בכלי הרכב שלי ובנוסף נימאס לי להוריד אופנוע ים עם מאזדה 3 !! חחח

פורסם

צריכה ממוצעת של 8 ק"מ לליטר , אחזקה יקרה יותר מהSPIRIT , טיפולים יקרים וגם החלקים .

אני מאמין שהמיצובישי עבר כבר את ה 130K או 150K הבלאי גבוה יותר מאשר המאזדה שלך .

ככל שהק"מ גבוה ככה באופן יחסי עלות הטיפולים .

ישנם מכוניות כאלה שמשאבת הסולר כבר לא תקינה , הרכב כמו שאומרים "מעשן " , תיקון משאבה כזו יכול להגיע עד 5000 ש"ח.

לדוגמא תותבים למתלה אחורי , (יצא לי להחליף בעבר ) הרכב הוא בעל מבנה אחוד שילדת מונוקק ולא שילדת סולם כמו בטויוטה , עקב נסיעה בשטח מאומץ , כל צד בזמנו 1500 ש"ח במיצובישי .

אם אתה כמו שאמרת רוצה לגרור אופנוע ים , הייתי שוקל אולי RAV4,CRV או גרנד ויטרה .

• תוכן חדש...