Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי לוח פיקוד של ארבעת חלונות חשמל (דלת נהג) של דייהטסו סיריון, אשר הכפתורים התפרקו ובקושי מחזיקים מעמד. עלות לוח פיקוד חדש 1,000 שקל

האם ישנן מעבדות אשר מתמחות בתיקון/חידוש של חלקים כאלה? מיקום לא כל כך משנה, העיקר מקצועיות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

נסה במעבדה של אייל נוימן בראשלצ 03-9526162

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מרק10, אלף שקל זה המון כסף. יותר מעלות רשיון הרכב לשנה שלמה. כאשר אתה צריך לתחזק 15 רכבים בשנה, להוציא אלפייה על שטות כזאת זה רצח.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אם הבנתי נכון מדבריך, מה ש"הלך" אלה המפסקים עצמם. במידה וזה המצב, אתה יכול לנסות למצוא מפסקים כאלה או דומים בחנויות המתמחות בציוד חשמל. היתה, ואני מניח שעדיין קיימת חנות בפסאג' תמר ברח' אלנבי בתל אביב. להחליף את המפסקים עצמם במידה ואכן תמצא תואמים, זה באמת סיפור קליל.

פורסם

אם יש בעיה של מגעי בכפתורים אפשר לנסות ספריי מגעים על הלחצנים.

בחלק מהלחצנים ישנה אפשרות לפרק את הלחצן לגורמים ולנקות את המגעים, הבעיה היא שהחלקים קטנים ולא כל אחד אוהב ויכול להתעסק עם חלקים קטנים, בכל אופן ביצעתי את זה בעבר והצלחתי(בהונדה סיויק).

אם הבעיה היא בלוח פיקוד כמו שרשמת, צלם לנו את לוח הפיקוד את הרכיבים שלו ונוכל לשער איזה רכיב הלך ואם אפשר לתקן.

כי למשל אני הצלחתי לתקן מרימי שמשות של לאנטיס, ע"י החלפת רכיב בשם פוליסוויץ.

• תוכן חדש...