Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב במחיר של 20-25 אלף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לחברה רכב חדש ולא יקר.

*לא ישן מידי, מעל 99 או 2000 .

*שלא יעשה בעיות יותר מידי, היה לה 306 שנת 94 עם המון תקלות , גם כנראה כי הוא צרפתי וישן , וגם כי הוא ספציפי היה במצב חרא.

*נטיה ליפני בגלל האמינות והמחירים

*לא חייב אוטומטי , ידני נשמע אחלה.

*לא שתיין , עד 1600 מנוע.

חשבתי להציע לה פונטו ספייס, האלו של 2002-2003 , המחירים שלהם מצויינים והצריכת דלק גם, גם אני לא טועה (כמה באמת?)

הבעיה היא שאני לא יודע כמה אמינה היא.

בנוסף חשבתי אולי על לאנטיס-כריזמה-אימפרזה של שנתונים 2000-2001 אם אני אמצא משו במחיר המתאים.

מה אתם אומרים?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם
מחפש לחברה רכב חדש ולא יקר.

*לא ישן מידי, מעל 99 או 2000 .

*שלא יעשה בעיות יותר מידי, היה לה 306 שנת 94 עם המון תקלות , גם כנראה כי הוא צרפתי וישן , וגם כי הוא ספציפי היה במצב חרא.

*נטיה ליפני בגלל האמינות והמחירים

*לא חייב אוטומטי , ידני נשמע אחלה.

*לא שתיין , עד 1600 מנוע.

חשבתי להציע לה פונטו ספייס, האלו של 2002-2003 , המחירים שלהם מצויינים והצריכת דלק גם, גם אני לא טועה (כמה באמת?)

הבעיה היא שאני לא יודע כמה אמינה היא.

בנוסף חשבתי אולי על לאנטיס-כריזמה-אימפרזה של שנתונים 2000-2001 אם אני אמצא משו במחיר המתאים.

מה אתם אומרים?

תודה מראש לעוזרים.

פונטו ספייס מהווה בחירה מצויינת,מנוע מאוד חסכוני,צריכה מעולה כמו שכבר אמרת,אמינות?הדגם נחשב יחסית אמין,עם תמצא רכב טוב שלא התעללו בו הרכב יחסית לך פלאים.אני חושב שהייתי הולך עליה.

לאנטיס כריזמה וכל אלה,צריכת הדלק תיהיה גדולה בהפרש לא קטן,יהיה יותר קשה למצוא כזה אוטו שמור,אבל בעיקרון כל הרכבים שרשמת מגלים אמינות טובה בעיקר הלאנטיס ,שיקול שלך.

• תוכן חדש...