Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

צי'פ


moharush
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כזה דבר צ'יפ לגיר,חבר התווכח איתי אמר לי שיש ככזה דבר זה מוריד זמן מ0 ל100 כי זה מושך הילוכים יותר מעביר הילוכים מהר יותר(גיר אוטומט)

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

אם אין לך גיר רציף אתה לא יכול לשנות יחסי העברה ללא שינוי פיזי של הגיר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הכוונה היתה שנגיד האוטו מעביר מהילוך ראשון לשני ב0.58 שניות אז שיעביר מראשון לשני ב0.30 שניות או משהו כזה,איך משנים יחסי העברה?,עם אני משנה יחסי העברה ליחסי העברה לקצרים יהיה לי מהירות סופית גדולה והילוכים קצרים?

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

ברמת העקרון, כל מחשב שקיימת בו תוכנה ניתן לשפרה.

ברוב המקרים בהם נחוץ שיפור למחשב גיר יהיה זה לאחר שדרוג תוכנה במחשב המנוע כאשר מפה המגבילה את המומנט המירבי מונעת ממחשב ניהול המנוע המשופר לממש את השיפור. (איזה תסבוכת של מילים).

 

במחשבי ה- DSG של קבוצת VAG וה-DKG המקביל של BMW ניתן לשנות הרבה פרמטרים נוספים כמו נקודות העברת הילוך (SHIFT POINT) , להפעיל פונקציות כמו בקרת זינוק (LAUNCH CONTROL) הקיימות ברוב גרסאות התוכנה ועוד.

שינוי מהירות העברת ההילוך הוא בעיתי מכיוון שפרמטר זה מחושב במדוייק ביחס לכוחות הפועלים על הגיר והמצמד. יש אפשרות לשנות את מהירות העברת ההילוכים אך בלאי טבעי וקטן במכלולים ישבש את העבודה ויגרום לחריקות בהעברת ההילוכים.

 

הילוכים קצרים ומהירות סופית גבוהה לא הולכים ביחד (אלא אם יש לך מנוע המגיע ל-20000 סל"ד).

יחסי ההעברה מחושבים ביחס להספק המנוע,דיפרנציאל, קוטר ממוצע של הצמיג המוצע ע"י יצרן הרכב ועוד.

 

נ.ב. GIAC משנים רק את מפת המומנט בשדרוגי ה-DSG. (גם אם הם אומרים אחרת :wink:)

 

גיא

פורסם

גיא,

 

קודם כל, ברוך הבא לפורום.

 

עשיתי פעם כמה הקפות פרקטיס בג'ימקנה (בבלגיה)עם לאון 4 סטנדרטית(אפילו בלי ציפ) ואח"כ כמה הקפות עם אותו אוטו לאחר ששינו לו את המפות של ההאלדקס, השוני באחיזת הכביש היה תהומי!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
איך משנים יחסי העברה?

יחסי העברה אפשר לשנות אך ורק בחלפה פיזית של המכלולים (אלא אם כן זה גיר רציף שבו רק משנים את הגדרת מיקומי ההילוכים דרך מחשב הגיר)

אם זה בגיר/דיפרנציאל אז חייבים להחליך גלגלי שיניים בגיר/דיפרציאל

כמו כן אתה יכול לשנות בעקיפין (וגם דיי מוגבל בפרמטרים מסויימים) ע'י שינוי קוטר הגלגלים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
×
×
  • תוכן חדש...