Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל סיבה כלשהיא אני לא יכול לשים סאב בבגאז'.

אני רוצה להוסיף באסים למערכת שלי, מבלי לקרוע את הכיס. (500+-)

המערכת שלי:

Pioneer p500ub

JBL GT5-A604E

Morel Tempo 6.5

Hertz Dieci DCX690

ה6x9 של hertz לא נותנים הרבה באסים, כך שבווליום גבוה יש כבר רעשים ועיוותים.

אולי אפשר להוסיף 6X9 שיורדים יותר נמוך בדלתות האחוריות?

הרכב: יונדאי סונטה 2004

יש לי סאב של Infinity שהייתי מרוצה ממנו עד הגג, והיום אני לא יכול לשים אותו(אוטו חדש).

תעזרו לי בבקשה, אני חייב שיהיה טיפה באס במערכת! אי אפשר ככה.

פורסם

יש 6/9 שהם סאבים.

או להתקין בדלתות מאחורה סאבים של 6.5 או 7 אינטש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אפשר להמליץ על בניית קרוס אקטיבי מאזן וסגירה של רמקולים בתיבה סגורה אבל תדר התהודה של הרמקול הוא 50HZ ולפי יצרן רוחב פס - מ45HZ - נמוך מזה לא תקבל. כאב ראש. אבל אפשר לנסות.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

טוב שלא אמרת כלום.

יותר פשוט לקנות וופרים שמיועדים להיות סאבים. ולא להתחיל של בניות קרוסים וכו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אפשר להמליץ על בניית קרוס אקטיבי מאזן וסגירה של רמקולים בתיבה סגורה אבל תדר התהודה של הרמקול הוא 50HZ ולפי יצרן רוחב פס - מ45HZ - נמוך מזה לא תקבל. כאב ראש. אבל אפשר לנסות.

אתה יכול בבקשה להסביר את מה שאמרת?

(אני שואל ברצינות!)

:cry: !!SOLD!!

פורסם

קרוס אקטיבי מאזן הוא בסך הכל יישום של אקווליזר פרמטרי שמשולב עם קרוס. במילים אחרות, אם נסגור רמקול כלשהו בתיבה סגורה, ניתן להגיד בוודאות מהו ה-ROLLOFF מתדר התהודה (12DB לאוקטבה) בתלות בנתונים של רמקול ולאחר מכן לבנות מעגל אלקטוני שיעלה את אות הכניסה בנקודת הROLLOFF עד לתדר הרצוי ובכך נקבל אות ישר עד לתדר נמוך מתדר תהודה של רמקול בתיבה. הבעיה במקרה שלך היא שכנראה ניתן לסמוך על HERTZ כשהם אומרים שהרמקול מתחיל "לנגן" רק מ-45HZ .לא ניתן לקבל תדר מתחת לזה (שזה לא בהכרח חיוני)

בעיה נוספת היא הזנה מתח של מעגל כזה וגם האם המגבר יידע להסתדר עם GAIN בתחום מסויים של עד 20DB ולא להיכנס ל-CLIPPING.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

הוא מתחיל לנגן מ45 אבל הוא נשמע על הפנים.

שומעים מתחת ל 60 עיוותים.

• תוכן חדש...