Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אשמח לחוו"ד על הסט הבא:

מגבר kicker kx350.4 4way

+ kicker monoblock zx300.1

סאב kicker comp c12

6.5" קומפוננט morel tempo

6.5" רגילים morel tempo coax 6

הערות?

פורסם

אני חושב שאם תתן תקציב זה יהיה עדיף.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

4000+ ו 4000- זה 0

אז ככה שאין לך תקציב, ביי ביי! :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

על פניו נראה שזו מערכת מאוזנת ברמת הרכיבים.

את הסאב הנ"ל יש לי מעל 3 שנים, מרוצה ממנו.

הקומפ' נותנים תמורה מצויינת למחיר.

המגברים עמידים מאוד ועובדים מצויין עם רמקולים של מורל.

ותאימות הרכיבים גם יצאה אחלה (כל הרמקולים מאותה חברה, וכנ"ל המגברים)

באיזה רכב יותקן, ועם איזו יחידת ראש?

מתחדשת*

פורסם

בחירת רכיבים באמת טובה ונכונה - שים לב שאופי הצליל של המערכת הזאת יהיה חם, חם מאוד, אולי אפילו דביק וסמיך אם לא תכוון כמו שצריך :-P

מגברים - אני באופן אישי מאוד אוהב קיקר.

המונובלוק נותן תמורה גבוהה מאוד למחיר שלו והוא בהחלט יספיק לסאב הזה.

ה350.4 בהחלט צריך להתמודד בכבוד רב עם שני הסטים של הפולס.

לדעתי, בחירה נהדרת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
דווקא נשמעו כאן לא מעט תלונות על שילוב של קיקר ומורל.

כן, אם אתה משלב מורל הייבריד או מורל אילייט עם קיקר 200.4 או אפילו 350.4 - לא פלא שיהיו לך תלונות.

תנסה לעומת זאת לשלב אותם עם 650.4 או יותר לכוון האובר קיל 850.4 (יכול להיות גם מגברי שני ערוצים כמובן).

ויכול להיות גם שבאותן תלונות יש עוד נסיבות, סט מותקן לא נכון למשל - אילייט זה סיפור מהת*ת להתקנה...

ומנסיון ארוך טווח עם קיקר - מגברים נהדרים, צריך לדעת להתאים אותם לפי ההספק לרכיבים המתאימים אבל מגברים שנותנים תמורה פנטסטית לכסף שהשקעת בהם.

יכול להיות שאתה מתבלבל עם הגברה של JL ומורל... על זה באמת, היו הרבה מאוד תלונות.

Pioneer TS-X150

פורסם
על פניו נראה שזו מערכת מאוזנת ברמת הרכיבים.

באיזה רכב יותקן, ועם איזו יחידת ראש?

ניסאן TIIDA 2008

יחידת ראש - JVC KD-G395

פורסם

אחת התלונות נראה לי היו ממני.

אכן התלונה היחידה שבא ממגברי קיקר זה הקיקר zx350.4 שמוציא 70 rms פחות או יותר

יחובר לסט של 140 רמס.

יש לי בבית מגבר 2 ערוצים של קיקר kx250.2

חיברתי אותו לסט והתוצאה הייתה שונה לגמרי.

אז בכול זאת הנתון של הrms קצת משחק פה עניין.

ה250.2 לפי דעתי מגבר מעולה לסאבים כמו הקומפ.

נראה לי שאפילו יתן תוצאה יותר טובה מהמונובלוק.

וגם עם הסט ישמע לך חלש תוכל להעביר אותו ל2 ערוצים ואת הקומפ ל350 הסאב הנ"ל הוא 150 רמס או 125 אני לא בדיוק

זוכר אבל זה אחד הסאבים האהובים עלי של קיקר.

אפשר למצוא היום את המגבר בקלות ב500 שקל.

פורסם

נכון ישראל אתה צודק המגבר שברשותי אכן מוצהר הרבה יותר ממה שתיכננו.

אך מנסיון אם קיקר רוב המגברים שלהם הם כמו שאומרים אנטרידייד

מגברים איכותיים בכול מקרה הצליל איתם קצת עמום אבל אין לי שום מילה רעה אליהם.

• תוכן חדש...