Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה מערכת מקורית בפיג'ו 307 שנת 2007,שני רמקולים קטנים מלפני ההגה,שניים גדולים בצדי הנהג מקדימה,שנים גדולים מצידי הנהג מאחורה,סה"כ 6 רמקולים,הגברתי את הבאס,טראבל הכל,אבל האיכות מאוד ירודה גם באיכות גבוהה וגם באיכות נמוכה,הצליל צורם ולא נעים סה"כ מוזר,ככה האיכות של המערכת?או צריך להגדיר יותר לעומק?

פורסם

יכול להיות שזה נובע מזה שהגברת הכל למקסימום.

לא כל מה שהכי גבוה אומר הכי טוב, אתה צריך לבדוק.

נגיד אם הבאס נמרח לך אז תוריד את הבאס עד שתרגיש שהוא נשמע הכי טוב,

אם הצליל צורם מידי תנסה להוריד את הגבוהים עד שתשמע שהוא כבר לא צורם.

אתה צריך לשבת כמה דקות ברכב שהוא מונע והחלונות סגורים ופשוט לשחק עם זה.

בהצלחה.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

המערכת המותקנת אצלך באוטו הינה מערכת סטנדרטית מינוס

סה"כ היא אמורה להפיק סואנד נחמד ולא הרבה מעבר לזה.

עם כיוון נכון המערכת יכולה לעות על הצרכים של 50% מהאוכלוסיה אם לא יותר.

מההכרות שלי עם מערכת מקורית בסיטרואן קסרה /C5 הסואנד לא נוראי אך גם אין מה להשוות למערכות ברמה!

כך שאם הסאונד של המערכת המקורית שלך אינו מספק אותך הייתי ממליץ לך להגיע למפגש הקרוב (יש בדביק)

והיינו מנסים לכוון לך מעט, ותוכל לשמוע מס' מערכות ולהחליט אולי זה הסאונד שאתה מחפש ותדע לאן לכוון.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

תודה רבה,שמע אני נהג צעיר,אני אוהב מוזיקה יחסית חזקה,לא יותר מדי אבל שתיהיה על עוצמה סבירה,ובאיכות טובה עם באסים,ובמערכת שלי אני לא מקבל זאת כרגע,כמה אמורה לעלות מערכת סבירה ברמה טובה מבחינת כסף,הכי הרבה תמורה למחיר.

• תוכן חדש...