Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היום סוף סוף בשעה טובה הגיעו הצמיגים שהזמנתי והותקנו בהצלחה, הצמיגים הם MAXXIS VICTRA MA-Z1 205/50ZR16 91W,

לגבי האיכות שלהם והביצועים אני עדיין לא יכול להגדיר אותם כי לא ניסיתי אותם הרבה.

עכשיו יש לי שתי שאלות: (עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובות מדיוקות)

1- הצמיגים הישנים שהיו לי הם ברידגסטון פוטנזה עם קוד מהירות 87V , ועכשיו יש לי 91W אז רציתי לדעת האם יש הבדל לטוב או לרע?

2- הצמיגים הישנים היו במדה R16 עכשיו כתוב עליהם ZR16 האם זה משנה? ומבחינה חוקית לא צריך לשנות משהוא ברשיון?

ולגבי המחיר 500 ש"ח לצמיג, זה בסדר?

תודה ושבת שלום.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

קוד מהירות W מסמן עד 270 קמ"ש, בניגוד לV שמסמן עד 240

המס' 91 מסמן עומס של 615 ק"ג במקום 545 ק"ג בסיווג 87.

פורסם

לא עברנו כבר את הצמיגים ברכב שלך? אני זוכר שלא קיבלת המלצות על מקסיס, ממני בטוח לא.

לגבי קוד מהירות זה צריך להיות לא פחות מ-V

לגבי ZR אתה מתבלבל, כי R מסמל צמיגים רדיאליים. לאות Z אין שום משמעות, אתה מתבלבל בשמהו.

לגבי המחיר הוא לא פנטסטי, במיוחד לצמיגים לא אירופאים או יפניים. מחיר סביר הוא 450 ליחידה.

לשם השוואה, טויו עולים כ-470, קונטיננטל כ-550. היה שווה לקחת סוג ב' ? :cry:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

המקסיס שלי הם תוצרת תאילנד,

קוד המהירות W שזה יותר גבוהה מ V

ולגבי ה ZR ככה רשום על הצמיג 205/50ZR16 וברשיון רשום R16 אז רציתי לדעת אם זה משנה משהוא?

פורסם

יעני לא להתייחס לזה בכלל?

כאילו לZ אין השפעה על קוד המהירות או העומס והשוטר לא יכול להגיד לי שאני נוסע עם צמיגים לא מתאימים?

פורסם

המידה שלך היא 205/55 על 16

לא משנה איזה אותיות רשומות ליד/בפנים זוהי המידה.

המחיר הוא מחיר של קלבר/פירלי/קונטי ולא מקסיס-חבל יכולת לחסוך.

• תוכן חדש...