Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכר רכב פיגו של אימי ז"ל.הרכב שמור בצורה מעוררת התפעלות והיום נכנסתי בבטחון עם קונה פוטנציאלי למכון בדיקה.

התוצאות הכלליות של נזילה קטנה וכו לא הטרידו אותי.מה שהפליא אותי וחיפשתי להיבלע מתחת לאדמה היא הקביעה שהרכב עבר 3 תאונות קלות שהצריכו החלפת כנף,תיקוני פח וצבע,ואף שיפוץ ותיקון בשילדה אחורית.:shock:

חברייה-אני לא הייתי הנהג העיקרי ברכב אלא אימי ז"ל.היינו בקשר יום יומי ותמיד-אבל תמיד ידעתי אם הרכב אין מצב רוח או יש לו חום או התקררות...:wink:

הנקודה היא-שאין-ואני בכוונה מדגיש שוב-שאין שום סיטואציה שאימי היתה מעורבת בתאונה קלה ככל שתהיה מבלי לומר לי!

ידוע לי שהמכונים עושים כ"סתכח על הרכבים לבדיקה על מנת להוריד מעליהם איזו אפשרות לתביעה על שלא עלו על בעיה אבל "גילוי" תאונות ברכב??:roll::shock:

גם ההסברים של הבוחן לא הניחו את דעתי.

הקונה הגיע מירושלים כך שאין מצב ל"בישול" עם הבוחן.(חיפה)

האם מישהו נתקל במשהו דומה ואו האם לקבל את התוצאות כתורה מסיני ולהוריד בצורה דראסטית את המחיר?

תודה

פורסם

אם הרכב הוא יד ראשונה אצל אמא שלך אז אין ספק שהמכון באמת טועה, וזה דבר שבהחלט יכול לקרות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הוא יד ראשונה שמור ועם 34000 קמ בלבד.

לך תוכיח עכשיו שאין לך אחות....

מעבר להפתעה הכבירה הרגשתי מאד מאד לא נעים כי יצאתי שקרן על לא עוול בכפי.

אז מה עושים?

הולכים למכון אחר או כדאי "לעלות דרגה" ולפנות לשמאי רכב?

פורסם

אם יש לך מוסך עם מחלקת פחחות ,אשר אתה מטפל בו באופן שותף - גש לשם ובקש שיבדקו את הרכב .

היכן הרכב הנ"ל טופל בעבר - גש למוסך ובקש פירוט טיפולים , אולי כתוב שם על תיקון תאונות בעבר :idea:

- אפשר גם לפנות לחברת הביטוח שבא בוטח הרכב , ולשאול על תביעות בעבר .

או לגשת לבדיקה נוספת במכון בדיקה אחר , להסביר את הבעיה ולבקש בדיקת תאונות ושילדה בלבד .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

יש גם סיכוי קליל מאוד שהרכב עבר את התאונות הללו לפני המסירה לאמא שלך, בזמן שהוא היה בחזקת היבואן. ממליץ מאוד לבצע בדיקה במכון נוסף, רק לשלדה, בשביל להיות בטוח מי טועה. אם יימצא שאין כלום - פנה עם הממצאים למכון הראשון ובקש את כספך בחזרה. אם יימצא שיש - פנה ליבואן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היה לי סיפור דומה שמכרתי פיג'ו 206 יד ראשונה. גם פה "החליטו" במכון וכך גם מסרו לקונה כי הוחלף מכסה מנוע והתבצעו עבודות צבע. מאחר ואני הייתי הבעלים הראשון של הרכב אני מכיר את ההיסטוריה שלו היטב. הוויכוח עם הבודק לא הועיל ולמזלי הבודק האמין לי. בכלל הנסיון שלי עם מכוני בדיקה גם כקונה וגם כמוכר הוא כזה שבפעם הבאה אני אנסה לחפש פיתרון אחר.

פורסם

לליין מן-הרכב מאז שנקנה מהיבואן (פיגו)-לא עבר תאונה-חד משמעית-ובטח ובטח לא 3 תאונות !:shock::shock:

יש לי את היסטורית הטיפולים של הרכב וגם את כל טפסי האישור של הביטוח מיום הרכישה שמאשרים שלא היו תביעות.

אתה ועמיתיך נתתם לי רעיונות טובים ואכן אפנה למחלקת הפחחות של המוסך המרכזי ששם הרכב מטופל.השאלה אם המוסך לא יהיה בדילמה לגבי תשובה שלא תדפוק את היבואן.טוב,נגיע לגשר ונעבור אותו.:|

תודות לכל העוזרים ואם יש עוד רעיונות אשמח לשמוע.

אמשיך לעדכן.

ליאור

• תוכן חדש...