Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תנוח דעתכם

דעתי כבר נחה.

התכתבתי איתו בה"פ והתרשמתי שכוונותיו טהורות.

אחרת היה נמחק השרשור.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ואו ! :D כל כך כיף לשמוע שיש מקומות בארץ עם שירות של חו"ל !!

מאושר בשבילך תודה ששיתפת ! :-D

STi = Subaru Tecnica International

i know now !!! T_T

פורסם

אני רואה שלא אצליח לשכנע שכנראה מישהו רצה לתת שירות טוב, למרות שאיני נאיבי כלל ועיקר.

למען האמת, מה שהכי הרגיע אותי לגבי הניסאן, היה שראיתי את בעליה מחנה אותה במגרש ויוצא עם קשקאי חדש, לקחתי את הרכב עוד בטרם מישהו הספיק לגעת בו ולא היה לה ותק של 20 דקות במגרש (הוא עוד הספיק להתקשר ולשבקש שיוציאו לו מהמערכת את הדיסק ששכח ועוד כמה דברים שנשארו ברכב).

לגבי כדאיות הברלינגו, ובכן, אין לי ספק שבעניין הכלבים הברלינגו עדיפה, לכן גם שקלתי את לקחת בתחילה את הסניק, אני חושב שהיא סיפקה פתרון מדהים למשפחה + שני "נוסעי בגאז'", חיפשתי גם רכבי סטיישן למינהם וגיליתי כי מתחריי מהמגזר החרדי קונים אותם ובמחיר גבוה מהמחירון, פיקאסו היתה לי יקרה מדי ו... האשה אמרה "די לטנדרון", היא רצתה משהו "משפחתי" יותר.

עד לפני יומיים גם בתור עדיפות מספר 20 ברשימה שלי לא הייתי מזכיר את הפרימרה, לא חשבתי בכלל שזה משהו רלוונטי לגבי, וכמו שאמרתי ל-Derish בשיחת טלפון, אני די מרגיש בפרסומת של וולוו, אתם יודעים: "יקח זמן עד שתתרגל שיש לך...", אני נהנה מכל שניה, היא גדולה, מרווחת (אני עצמי ברנש צנום בגובה שני מטרים) ועכשיו אנחנו משתדלים לחשוב איך נסתדר עם הכלבים בכ"ז (אחת בין הילדים מאחור והשני לרגלי האשה במושב הקדמי), אחרי הכל, הנוחות של ישבננו המלכותי משחקת כאן תפקיד לא קטן.

פורסם

אם מישהו תוהה איך בדיוק הורידו לו כ"כ הרבה כסף מהמחירון, אנסה להסביר:

1. בעל הפרימרה קנה קשקשאי חדש במחיר מחירון מפולפל שיש עליו רווח נאה ל"קרסו".

2. בעל הפרימרה קיבל מחירון מינוס 15K עבור רכבו (פחות או יותר אלה הסכומים).

3. ל"קרסו" יש ניסיון עם רכבים כאלה, שיכולים לשבת חודשיים שלושה במגרש.

באותו רגע כל הגורמים נפגשים - לקוח מאוכזב, תדמית גרועה של "קרסו" שמוכרים רכבים אחרי תאונה במקום לגלגל אותם לסוחרים ורכב בלתי סחיר בעליל שנכנס הרגע למגרש.

לטעמי מדובר בעסקה מצויינת לכולם. הפרימרה אחלה רכב ולמרות שהסניק הייתה מתאימה יותר, הנחה של 20K זה לא דבר רע אף פעם לקבל.

פורסם
... תדמית גרועה של "קרסו" שמוכרים רכבים אחרי תאונה במקום לגלגל אותם לסוחרים ורכב בלתי סחיר בעליל שנכנס הרגע למגרש.

לטעמי מדובר בעסקה מצויינת לכולם. הפרימרה אחלה רכב ולמרות שהסניק הייתה מתאימה יותר, הנחה של 20K זה לא דבר רע אף פעם לקבל.

ממתי תדמית גרועה הפריעה לקרסו למכור?

ושלא תבין לא נכון אבא שלי נוסע ברנו סנייק כבר 7 שנים ומאושר עד הגג (הנפתח) אבל השרות שלהם, איך לומר את זה בעדינות....לא משהו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

באמת יפה,האם זה מעיד על שינויים בתפיסת השירות אצלינו?.

קצת מטריד מדוע הרכב לא עבר בדיקה אצל קרסו?.הרי כל הרכבים אמורים לעבור בדיקה לא?.

בכל אופן תתחדש ותהנה.

פורסם

דר' סובארו,

כתבת שהפרימרה היא "רכב בלתי סחיר בעליל", האמנם כך? האם ישנן סיבות ידועות לעניין?

פורסם
דר' סובארו,

כתבת שהפרימרה היא "רכב בלתי סחיר בעליל", האמנם כך? האם ישנן סיבות ידועות לעניין?

אתה נסה למצוא רציונל בקרב אנשים שמה שמניע אותם זה הדעות הקדומות שיש להם בתחום הרכב..

יש יגידו לך שמחירי הניסאן נמוכים עקב קרסו..

אין סיבה אמיתי, זה פשוט סטיגמה שדבקה לרכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לניסאן פרימרה עיצוב יחודי, הן חיצוני והן פנימי, ולא כולם אוהבים אותו, מה גם שהיא רחוקה מלהיות מכונית מוחצנת או ראוותנית, פקטור די חשוב בסגמנט שלה.

לרוע מזלה של הפרימרה, באותה תקופה החל יבוא המזדה 6 והפורד מונדאו לארץ, ובעזרת מדיניות שיווק אגרסיבית למדי הן פשוט השתלטו על רוב פלח השוק שלהן, והפרימרה נדחקה לשוליים.

בנובף, הפרימרה מצויידת בגיר רציף, ולמרות שהוא טוב למדי, הוא עדיין מיתנהג שונה מגיר אוטומטי "רגיל".

סה"כ הפרימרה מכונית טובה שמעניקה תמורה טובה למחירה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן אני חולק עליך, הפרמירה מהווה תמורה מעולה למחיר הנמוך להפליא שבו היא נסחרת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...