Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 308 או משהו אחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב חדש דרישות מהיר ( לא קיצוני ) נוח מאובזר יפה סולידי חדשני

חשבתי על 308 עם המנוע החזק רכב מושלם אבל עם גיר אוטומט 4 הילוכים אין ידני ואין רובוטי מה אתם אומרים ?

הגולף גם כאופציה

פורסם

אם היית רושם תקציב היה יותר קל להמליץ

היה מבחן מאוד נחמד שהשווה בין הTSI 122 ל 308 1.6 טורבו והם אמרו בפירוש שה308 מרגישה טוב יותר מהגולף

לגבי מהירות, שתיהן מהירות מאוד

האם יש דרישות נוספות?

פורסם

ה- 308 מאוד נחמדה מבפנים ובאמת מתחרה ראויה לגולף. עם זאת, לדעתי עדיין הגולף בפנים נוחה ונעימה יותר, וגם יפה יותר מבחוץ.

לגבי זריזות, אני שקלתי את ה- 308 מול ה- 160 של הגולף, וזו כמובן לא תחרות כי הגולף לוקחת בהליכה.

אשתי ניסתה גם את ה- 308, וישר היו לה תלונות שהרכב לא "זורם". זה כנראה נובע מהגיר שלה.

על כל פנים, דברים שאתה מקבל BUILT IN בגולף, כמו מסך מגע, ב- 308 הם לא מקוריים (ונראים הרבה פחות טוב).

חוצמזה, אתה צריך לבצע נסיעת מבחן על שני הדגמים ולבחור לבד. אם מהירות היא מה שאתה מחפש, ועוד ברכב ידני, הייתי שוקל גם סיאט לאון. גם לסקודה אוקטביה דגם מאוד זריז וחביב בתקציב דומה, עם גיר DSG.

אנו רכשנו בסוף גולף 160, כי היא היחידה שהציעה לנו כחבילה מושלמת: חמישה כוכבי בטיחות, חסכון בדלק (מפתיע אבל נכון), זריזות, נוחות, אבזור, ומראה (פנימי וחיצוני). אבל, היא יקרה יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גולף 160 עולה 190K פיגו עולה 150 K קצת הגזימו עם המחיר כך שה160 לא באה בחשבון במחיר כזה אשקול במוו 1 או אודי

השאלה היא לגבי גול 122 מי יותר חזקה וכדאית

תקציב 150 אלף - +

פורסם

שני הרכבים הם הטובים ביותר בקטגוריה שלהן,תבצע נסיעת מבחן בשתיהן ותרגיש,ה308 נותן תחושה של רכב מושקע ומפואר יותר,הוא הרבה יותר זול לאחזקה ויש 3 שנות אחריות מלאות{ואופציה ל4 חלקית}לעומת 2 בגולף,לדעתי התמורה גבוהה יותר ב308.

פורסם

אני בזמנו לפני כמה חודשים גם הייתי באותה הסיטואציה , ומקריאה של מבחני רכב ב90 אחוז מהם הגולף (122 כ"ס ) ניצחה את הפז'ו ממש בקו הסיום.

סה"כ שתי המכוניות באמת עושות רושם טוב, ממה שאני יודע לגולף יש יתרון גדול במנוע ( ירוק יותר וחסכוני יותר ) , בתיבת ההילוכים (DSG 7 הילוכים עדיף על ה4 הילוכים הרגילה של הפז'ו) ובבטיחות הגולף מציגה 7 כריות אוויר מול 6 של הפז'ו.

סה"כ אולי באמת כדאי לעשות נסיעת מבחן בשתיהם ואז להחליט, אני אישית לקחתי את הגולף גם מכיוון שהאוטו הקודם שלי היה 307 ורציתי להרגיש שאני ממש מתחדש באוטו חדש.

פורסם

אני עדין מתלבט בן 308 עם הטורבו והגיר AL4 לבן גולף TSI 122 עם DSG

מה יותר חזק ואיכותי

מה לגביי הונדה 5 דלתות 1.8

פורסם

פיג'ו מרגישה יותר יוקרתית וגולף 122 מרגישה יותר חזקה.

למרות שבמחיר של פיג'ו ניתן לקבל גולף ברמת איבזור ג'נריישן והיא עדיפה על פיג'ו מבחינת איבזור ותחושה.

הונדה סיויק נחותה משתי האופציות המוגדשות, אבל אמורה להיות אמינה יותר לאורך השנים.

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן קשה לדעת לפי נסיעה של 20 דקות

יש לי רכב כיום עם 180 כ"ס ו23 קגמ מנוע V ללא טורבו

הפיגו עם 140 ו25 קגמ

מה יהיה יותר זריז

פורסם

עצם העובדה שיש לך רכב עם נתונים כאלה,וקשה לך להחליט איזה רכב סוחב טוב יותר לדעתי נותן הרבה קרדיט ל308.

אבל עם נתונים יבשים אי אפשר להשוות ביצועים,השאלה היא מה התחושה שלך בנהיגה.

פורסם

שאלה קשה ולכן אני פוחד לקנות ולהתאכזב

אפשר להגיד שהמנוע של הגולף 160 כ"ס עם הגיר הרובוטי הוא השילוב המושלם אבל 195 אלף ש"ח זה גנבה

לכן ה308 היא תמורה טובה למחיר אבל למה הם לא רוצים להביא את הגיר הרובוטי ואפילו הידני שם מדובר על 150 כ"ס ולא על 140 ונתונים הרבה יותר טובים אז הבחירה היתה קלה יותר

בגולף יש את הגיר הרובוטי אבל רק 122 כ"ס 20 ממונט

לכן נראה לי שתהיה יותר חלשה

• תוכן חדש...