Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצמיג התפנצ'ר היום בבוקר, הלכתי לפנצ'ריה קרוב לבית, כאשר היה לי בראש איזה צמיג (חברה) אני רוצה לקנות.

כשהגעתי לשם מתברר שאין לו צמיגים מחברה מוכרת, היה לו טריאנגל שלטענתו הם צמיגים מעולים ואני לא אתחרט שקניתי אותם.

הוא אומר שבמידות של הצמיג שלי, ובאיכות שהצמיגים הגיעו כיום, אין הבדל בין החברות.

אמנם אני שואל לאחר מעשה, אבל האם הצמיג ההוא מוכר?

נ.ב. החלפתי את שני הצמיגים באותה הזדמנות על אותו סרן, כל צמיג עלה 270 שח.

הרכב הוא קורולה 95. מידות הצמיג 175/65/R14

תודה.

פורסם

אתה יודע מה הבאסה האמיתית?

אני קניתי במחיר שאתה קנית בו - אבל אני קניתי GOODYEAR מדגם DURAGRIP.

לא כ"כ הבנתי מה הייתה הבעיה ללכת לפנצ'ריה אחרת...נסעת על 3 גלגלים?

פורסם

תקשיב, פאנצ'רמעכארים מבינים באיכות של צמיגים בערך כמו שאני מבין בטחנות רוח.

(או זה, או שהם שקרנים פתולוגים, אבל זה לא יפה לזרוק סתם האשמות).

הם מחפשים לדחוף צמיגים גרועים בהרבה כסף ועל הדרך מספרים סיפורים, יש כל מיני גרסאות קבועות:

1. זה צמיג מצויין, זאת חברת בת של XXX (חברת בת = במקרה הטוב אותו יבואן בארץ, במקרה אחר, סתם חארטה).

2. עזוב אותך מ-X, קח את הצמיג הסיני הגרוע הזה, אני יעשה לך מחיר. בוא תראה פה במחירון, צמיג מחברה מוכרת עולה 15000 ש"ח ואני עושה לך את הסיני ב-1.90 במקום ב-70000.

3. הא.. X זה כבר לא כמו שהיה פעם, היום זה סתם זבל, הכל אותו דבר תאמין לי, הכל מייצרים באותו מקום. (זה ד"א חצי נכון).

4. אתה לא צריך בארץ צמיגים כאלו, אין פה שלג וכבישים כמו באירופה, כאן זה סתם.

5. מה אתה צריך צמיג עם דירוג מהירות גבוה. 2 דקות אחרי: הנה הצמיג התאילנדי הזה, אחלה צמיג, יש לו דירוג מהירות הכי גבוה.

6. צמיג בן שנה זה חדש, לוקח לו שנה רק להגיע מהמפעל לארץ. דקה אחרי: הנה יש לי כאן צמיג סיני בן שלושה חודשים.

ההבדל במחיר בין צמיג איכותי לצמיג חרא הוא לא גבוה כל כך, ובד"כ אנשים משלמים על צמיג מאיכות גרועה את אותו המחיר שניתן להשיג בו צמיג סביר.

פורסם

טוף, תודה אנשים. פעם הבאה אני לא אגיע אליו.

לפני שנתיים וחצי קניתי ב280 דנלופ. ולפני שנתיים באותו מחיר גודייר.

בכל מקרה, עכשיו נסעתי עם האוטו, והוא נוטה ימינה כל הזמן.

האם הוא אמור לעשות לי כיוון גלגלים, והאם זה כחלק מהמחיר?

תודה מראש.

פורסם

עדכון: אשתי הגיע לפנצ'ריה, הם ניפחו את הגלגלים, עשתה סיבוב על האוטו ואז הוא משך חזק כלפי שמאל.

היא חזרה אליהם, הם שיחקו קצת עם הגלגלים, נסעו עם הרכב והגיעו למסקנה שהרכב זקוק לכיוון פרונט, ושההגה "רך מדי" (?).

הם גם טוענים שעשו איזון גלגלים לאחר החלפת הצמיגים אתמול.

לשאלתי,

מה זה הגה רך מדי? וכמה בערך צריך לעלות כיוון פרונט?

אני מניח שהבעיה נגרמה כתוצאה מכך שהרכב נכנס לבור בכביש, מה שגם גרם לפנצ'ר בגלגל.

אגב, כרגע הוא עדיין מושך טיפה כלפי ימין.

פורסם

צר לי לדכא אותך אבל...

צמיגים מחברות סיניות בשמות שונים ומשונים יש הרבה.

הרווח של הפנצ'ריות עליהם הוא עצום-הם מוכרים אותם במעט

מתחת למחירי צמיגים מפירמות ידועות, וגורפים רווח גבוהה לכיסם(קונים אותם ב120 ש"ח האחד).

מה המשמעות של קנית צמיגים זולים?

הצמיגים הסינים נשחקים בחצי זמן מצמיגים איכותיים-לכן זול כאן=יקר.

הצמיגים הסינים אוחזים את הכביש פחות טוב-חברות כמו גודייר יוקוהמה בריג'סטון

פירלי ומישלין משקיעים מיליונים בפיתוח צמיגים.הם עורכים מבחני אחיזה בלימה וכדומה.

הסינים מיותר לציין לא עושים זאת.

יצרני המכוניות עצמם עורכים מבחנים לרכב שלהם עם כמה סוגי צמיגים-אף פעם לא עם "נעליים סיניות"

ושורת המחץ-לעיתים מרחק תאונה ואי תאונה הוא חצי מטר-זה ההפרש עצירה לעיתים בין צמיג איכותי למלוכסן סיני

(היפנים יודעים ליצר צמיגים נהדרים).

אני מקווה שאתה לא בדיכאון ממה שכתבתי תהנה מהצמיגים ועוד שנתיים,שלוש שנים תחליף לצמיגים איכותיים...

או בעצם תחליף בתקופה הזאת אוטו (?).

תהנה מהצמיגים!!!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

תודה YRV, שנתיים זה הרבה זמן. אם הם יעבדו טוב למשך שנתיים, זה בסדר גמור מבחינתי.

אשמח לקבל תשובה לשאלתי- מהו "הגה רך" והאם אכן כיוון פרונט הוא הפתרון לבעיה.

פורסם
אשמח לקבל תשובה לשאלתי- מהו "הגה רך" והאם אכן כיוון פרונט הוא הפתרון לבעיה.

אל תתייחס בכלל.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אם הבנתי נכון את מה שנכתב, אתה החלפת רק צמיג אחד?!

אם כן, אין פלא שהרכב מושך לאחד הצדדים. צמיגים חייבים להחליף אך ורק בזוגות, וכלי רכב בעלי הנעה כפולה - ברביעיות.

אם הוחלף לך רק צמיג אחד, אתה נוסע ברכב מסוכן, אשר בשעת חירום יתנהג בצורה בלתי ניתנת לחיזוי ושיגדיל את סיכוייך להיות מעורב באירוע שלא תהיה לך שליטה עליו.

ראה הוזהרת!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נ.ב. החלפתי את שני הצמיגים באותה הזדמנות על אותו סרן

12345

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה BURZUM.

שאלה אחרונה,

אשתי נסעה בחזור עם הרכב והיא אומרת שכבר אין את המשיכה של ההגה.

האם בכל זאת יש צורך לעשות כיוון פרונט, או שאין צורך?

תודה לכולכם על העזרה :)

• תוכן חדש...