Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו של בן דוד, מבחינה חיצונית הוא נראה לא טוב, מכות קטנות כאלה באחת הדלתות, צבע מטאלי שהשמש בארץ הרסה לגמרי.

מבחינה מכנית:

האוטו אוטומט, עבר 200 ק"מ, אבל לפני כשנה וחצי בערך הוחלף לו מנוע חדש לגמרי בהשקעה של 7 אלף(ראיתי חשבונית ועוד 1000 אגרה על מנוע) המנוע לפי מה שהבנתי פה בפורום הוא דגם HE-EG בעל 90 כ"ס שנמצא בגראן מוב ובדייהטסו שרייד סדאן, המנוע הוא בנפח 1500 ועבר רק 20 ק"מ מאז שהוחלף.

לפי דברי הבן דוד האוטו צריך יישור קו של איזה 2000 שקל ואפשר להתחיל לסוע עליו חופשי.

אני יודע פחות או יותר על ההיסטוריה של הרכב ולפי מה שאני יודע, מתי שהיה את המנוע הישן האוטו עשה הרבה בעיות והיה זקוק להרבה טיפולים שעלו הרבה, אבל מאז המנוע החדש אין לו בעיות מיוחדות בכלל.

מה דעתכם שווה לקחת ולהשקיע או לחפש איזה פונטו ספייס?

פורסם

במקור לא היתה אפלאהוז עם מנוע 1500 סמ"ק, רק 1600 סמ"ק. אם השתילו ברכב מנוע אחר קח בחשבון שהעסק עלול להיות בעייתי מבחינת רישוי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני יודע שהשתילו ברכב מנוע אחר ציינתי את זה גם בהודעה שלי.

לגבי משרד הרישוי איזה בעיה תהיה?

הוא העביר אגרה חדשה רק על המנוע עלתה לו איזה 1000 שקל

• תוכן חדש...