Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהתקנת VAG COM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הכבל

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Auto-Scanner-VAG-COM-Cable-K- CAN-VW-Audi-Seat-Skoda_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ65Q3a12Q7 c66Q3a2Q7c39Q3a1Q7c72Q3a1205Q7c293Q3a1Q7c294Q3a50QQ_trksidZp 3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem3353c12a64QQitemZ220448500324QQptZ MotorsQ5fAutomotiveQ5fTools

ואני לא מצליח להתקין את התוכנה.

התקנתי את הדריברים, אבל מתי שאני מחבר את הרכב למחשב בשביל לעשות לו TEST אז זה תוקע לי את התוכנה. התקנתי אותה מספר פעמים ולא הסתדר. אני חושב שהתוכנה ניתקעת בגלל שלא פרצתי אותו (כי אני לא יודע איך).

השמח אם מישהו יסביר לי איך לפתור את התקלה או ימליץ לי על תוכנה אחרת שתומכת ב CAN.

התוכנה שאני מתקין ללא הצלחה היא VAG COM 704.1 .

הרכב שיש לי הוא גולף MK5.

תודה מראש.

פורסם

לפי מה שהבנתי בשביל לתמוך ב גולף MK5 שהיא CAN צריך תוכנה בגירסה 704 לפחות לא?

איך תוכנה אני יכול להתקין בשביל שתתמוך ברכב אם CAN??

אז סתם קניתי כבל K+CAN ?? אין לי איך להפעיל אותו

פורסם

אז סתם קניתי את הכבל הזה?

רשום באתר שפירסם את הכבל שקניתי ממנו שהכבל כן תומך סתם רשמו או שיש דרך להפעיל את זה?

פורסם

אז אם אני מתקין את התוכנה הזאת אני יכול לתמוך ב CAN ובכל הרכבים שכתובים??

איך התוכנה הזאת מבחינה מיקצועית יש לה את כל הנתונים שיש ב VAG COM ??

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם.

אני התקנתי אצלי במחשב הנייד את התוכנה של vagcom 704 ורציתי לדעת בבקשה, כשעושים את הבדיקה הראשונית עם התוכנה מול הרכב אז יש 2 חלקים, החלק הראשון הוא החיבור והחלק השני הוא הקודים שצריך לרשום, עכשיו רציתי לדעת איזה קודים אני צריך לרשום שם בשלושת השדות שמופיעות מתחת לworkshop name?

תודה.

• תוכן חדש...