Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

אתמול שמתי לב לבעיה בכונן החיצוני שלי (WD2500 של WESTERN DIGITAL).

בכל פעם שהחלונות עולים, לוקח להם המון זמן ולאחר כמה דקות ארוכות הם נזכרים להופיע בעצלתיים.

ניסיתי לנתק את הכונן החיצוני - והפלא ופלא, הכל חוזר לקדמותו והמחשב עולה בצורה חלקה ומהירה שוב.

ניסיתי לחבר את הכונן החיצוני לאחר שהחלונות עולים אך הוא עדיין תוקע כל פעולה בחלונות לאחר חיבורו.

היום הבעיה הפכה לחמורה הרבה יותר - החלונות לא קוראים ולא מזהים כלל את הכונן! :(

יש לציין שהבעיה אינה חשמלית כיון שהאור הירוק העגול בכונן עובד, הוא פשוט לא עולה ולא מזוהה.

האם יש מצב שהכונן שבק חיים? (כל החומר שלי ב-4 שנים האחרונות שם קיבינימט), האם יש משהו שהמשתמש הרגיל יכול לעשות לפני פניה למעבדה/מומחה? טכנאי או בעל מעבדה יכול בכלל להועיל ולשחזר את החומר?

האם ישנן תוכנות חיצוניות שיכולות לעזור?

אני ממש נואש ואובד עצות, אני רק רוצה לשחזר את החומר שלי - גם אם זה יעלה לי במחיר של כונן חדש, איני מוכן להתפשר.

רק בבקשה, אל תשמיעו לי את הניגון של: "הכונן מת" על שלל גרסותיו, כי אז אני לא יודע מה אעשה.

תודה לעוזרים.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

האם הוא מקבל מתח מ-USB?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מקבל. כשכבל ה-USB מחובר, ישנו את הצליל התראה שהוא מחובר.

גם כאשר אני מנתק אותו, ישנו צליל התראה.

פורסם

האם ל-UBS מחוברים צרכני מתח נוספים, כגון סורק, מדפסת, הגה רוטט וכד'?

נסה לחבר את הדיסק למחשב אחר.

בנוסף, לדיסקים קשיחים יש אורך חיים מוגבל. זה תלוי מאקלים שהוא עובד ואקזמפלר ספציפי. מכות וכד' מקצרים חיים שלו באופן משמעותי. אם דיסק הזה בן 4 שנים, זה יכול להסביר מה קורה איתו. בנוסף, בד"כ בתוך קופסא זה דיסק IDE אן SATA רגיל. אפשר לפרק אותו לחבר ישירות למחשב לצורך גיבוי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ל-USB אין שום צרכני מתח נוספים.

ניסיתי למחשב אחר - הוא עושה את אותה בעיה גם במחשב אחר.

הדיסק אצלי כשנתיים וחצי, מעולם לא חטף מכות/נפל/ננזק. מה יעזור לפרק אותו? אם לטענתך הוא גמור, איזו פעולה בעצם פירוקו יכולה לסדר אותו?

פורסם

אם זה דיסק IDE/SATA כדאי לנסות חבר אותו.( אם זה דיסק כמו למחשב נייד, אתה אולי תזדקק למתאם)

ד"א, יש תוכנות שיכולות לעזור בשחזור מידע מדיסקים פגועים (קח בחשבון שלפעמים תוכנה כזאת עושה יותר נזק מאשר תועלת), כאן חיבור ישיר למחשב יכול לעזור כי חלק מתוכנות האלה פונות לנתונים ב-LOW LEVEL ע"י פיקוד חומרה.

פורסם

מניסיון התוכנות שאתה מדבר עליהן לא מועילות בגרוש וזה בלשון המעטה.

לפותח התרד:

- תנסה להחליף קבל USB לאחד אחר.

- תנסה לחבר למחשב אחר.

אם לא יעזור, כניראה שהכונן החליט למסור את נישמתו.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• תוכן חדש...