Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

אתמול ההיתי אצל יוסי אלפיין כדי להחליף את כל ה-RCA למשהו איכותי יותר ולסדר את כל הערמת כבלים שרצו שם חופשי.

אז באותה היזדמנות החלטתי לעבור לאקטיבי ,ויוסי התקין לי את ה-ST60 לטוויטרים.

אין מה לדבר יש שינוי אדיר בפירוט ,אבל עכשיו אני מרגיש את הרמה הנמוכה של הטוויטרים (FOCAL 165VR).

אני צריך שתעזרו לי לבחור טוויטרים נעימים יותר לאוזן ,ולא כמו הסכינים שיש לי :-D

אני מעדיף טוויטרים שלא מחייבים בנייה , בסכום של 700 פלוס מינוס.

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

מורל MT23

גודל סטנדרטי, ונחשבים מבין החלקים של מורל, ומורל נחשבת לבעלת סאונד חם וחלק מבין רוב חברות הרמקולים.

מתחדשת*

פורסם

"...איזה מתח כאן בבלומפילד, שתיים שתיים בין דיינאודיו למורל, מי ינצח את הדרבי? הקהל בהיסטריה..."

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

והמנצח הוא....... :-D

יש הבדל בנייהם באופי הצליל ?

ומה מחירם כחדשים ?

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

דיינאדיו זה כמו סינדי קרופורד ומורל זה קלאודיה שיפר

רכים , מענגים ועושים את העבודה

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

לא זה ולא זה

הסט שיש לך הוא פוקל - לטעמי זה דווקא שילוב טוב, מידבאס פוקל וטוויטר מוראל, אבל יש הרבה שטוענים שהחיבור בינם לא טוב.

מעבר לזה, אני מתאר לעצמי שמשהו גרם לך לבחור בפוקל ולכן טוויטר מבוסס מורל (הדינאודיו מבוסס מורל) כזה או אחר, יכול להיות גם רנסנס או אומגה אודיו או DLS למשל - יהיה טוויטר רך מידי ואיטי מידי.

היות ואמרת שהתקציב הוא 700 שקלים אני לא אזרוק לך כאן סקאן ספיק ובטח ובטח שלא אודיסון תסיס (שהוא בעיני הטוויטר הכי רך והכי מדהים ששמעתי עד היום).

אבל אני כן יכול להציע לך את הכוונים הבאים:

1. HAT - (הייבריד אודיו) - L1, ההמלצה הזאת היא במידה ואתה כן תוכל למתוח את התקציב מעבר, מדובר בטוויטר שהוא מאוד פתוח, מאוד בהיר ומאוד מפורט - אבל לא צורם. (דרך אגב - אני לא בטוח שהתקציב שלך צריך להמתח כאן הרבה מעבר - תבדוק עם אליקו, היבואן - לאוד אנד קליר).

מעבר לזה הוא בגודל של מטבע חצי שקל ובעובי של ביסקוויט - לא צריך בניות או שום דבר מיוחד.

2. להכנס למדיסאונד ולבדוק טוויטרים של SEAS - יש גם כאלו שיכנסו לך לתקציב עד כמה שזכור לי.

3. טוויטר של הרץ ספייס או היי אנרג'י - קצת יותר רכים ונעימים לאוזן אבל עדיין בהירים ומפורטים היטב.

וכמובן - MT23 או CR104 (אומגה\רנסנס) תמיד יהיו קרובים לליבי - רק שאני לא בטוח שזה באמת מה שאתה מחפש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא חושב שה HAT טוויטר שאפשר לקטלג אותו כרך . הוא בהחלט מצוין אבל רך הוא לא.

מורל MT23 הוא רך ונעים .

תנסה לשמוע את הסימפוני , אם זה בתקציב .

פורסם

מצטרף להמלצה על הטוויטר של סינפוני מסדרת S. טוויטר רך ומפורט מאוד. שווה מאוד בדיקה ובתנאי שתאהב אותו שווה גם להתאמץ קצת ולחסוך ולרכוש אותו.

פורסם

יחסית לטוויטר שיש למשתמש כרגע - הL1 ירגיש לו כמו משהו רך יותר - לא אמרתי שהוא רך, אמרתי שמורל יכול להיות רך מידי.

סינפוני S גם כן אחד הטוויטרים היותר מרשימים שיצא לי לשמוע אבל עד כמה שאני יודע, חורג מהתקציב של פותח הת'רד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...