Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנוני וקודמו תארו את ביצועי הרכב די דומה למצב אצלי .רק לגבי העליה, אפשר להגיע לרביעי ולמהירות 90-100 בערך גם בעליות קשות במומנטום מתאים .המזגן קצת מכביד על הרכב בעיקר בתחילת נסיעה בצורה מורגשת אך לומדים להתרגל לעניין ולהוסיף גז,במהלך הנסיעה בסלד מתאים העניין פחות מורגש .אין מה לעשות זה הרכב לא 1600 ,אבל ניתן להסתדר איתו לא רע.כמו שאמרו במישור הרכב משייט ב 120 ללא מאמץ.

לגבי צריכת דלק (ללא מזגן) בינעירוני במהירות של עד 100 הוא נותן תוצאה ממש טובה 15-16 לליטר בבדיקות בודדות ,משום שלרוב אני נוסע על 120 ואז הצריכה של 13-14.עירוני בערך 12-13. הבדיקה נעשת כמו שצריך ממלא עד לקפיצת המשאבה נוסע חוזר לרוב לאותו משאבה עד לקפיצה אחת ובודק.רוב הבדיקות חצי או 3/4 מיכל.

משהו נוסף לגבי המזגן יש תופעה שקוראת לפעמים שנוסעים עם המזגן מורגש לפעמים נפילות וחזרות של כח בסחיבה של הרכב אפילו בטווח של שניות נפילה חזרה וכו ,אמנם לא תמיד אבל קוראת מידי פעם מוכר למישהו?

פורסם

ועוד שאלה,ברכב מותקן מכסה מיכל דלק חליפי לאחר שהמנעול במקורי נהרס,אני חושש שמא דלק מתנדף לי מהמיכל בשל אטימה לא מספיק טובה,מישהו אמר לי שאם אין ריח זה בסדר,אין ריח מבחוץ אלא כשאני פותח את המכסה החיצוני ואז יש באזור התא ריח אבל זה נראה לי הגיוני וסביר... מה אתם אומרים?

אחרי נסיעה, תריח מסביב למכסה המיכל החליפי אם אין ריח של דלק אז אין סיבה להיבהל.

פורסם

אני מסכים בגדול עם מה ששחר אמר

את העלייה מנשר לדניה ללא מזגן אני עולה באיזור ה90+

המזגן די מקשה על האוטו, אבל עדיין אפשר להסתדר

עליות קשות לעלות בשלישי אפילו אם זה אומר סל"ד של 4000 ( למרות שלפותח השרשור אין מד סל"ד )

פשוט טפלו ברכב כמו שצריך.

אם הוחלפו חוטי הצתה, למה הוחלפו?

האם נבדק סליל ההצתה?

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
shnoni, מה תצרוכת הדלק שלך בעיר (אני מבין שאתה חיפאי)?

אני לא חיפאי אני מכרמיאל ונוסע כל יום לאוני'.

הצריכת דלק משולבת בינעירונית ועירונית (כולל העלייה לאוני' כל יום) יוצאת 1:14 כולל מזגן (רק במישור)

משהו נוסף לגבי המזגן יש תופעה שקוראת לפעמים שנוסעים עם המזגן מורגש לפעמים נפילות וחזרות של כח בסחיבה של הרכב אפילו בטווח של שניות נפילה חזרה וכו ,אמנם לא תמיד אבל קוראת מידי פעם מוכר למישהו?

קיים גם אצלי וזה ככה. המנוע לפעמים נחלש וחוזר לעצמו אחרי כמה שניות זה בגלל הפעולות של המדחס בד"כ גם האויר שיוצא נעשה קצת יותר חם. המנוע משהה את המדחס (לפי מה שהוסבר לי)

פורסם

היי יניב,החוטים הוחלפו כי האוטו קירטע שנותנים הרבה גז,כי בעומד אחד החוטים פרק ניצוץ,לאחר שהוחלפו הבעיה נעלמה.

לא נבדק מפלג/חוטי הצתה,איך בודקים אותו?

ד.א אני רואה שאתה חיפאי,על איזה מוסך תמליץ לי שמכיר את הפיאסטות ונחשב הוגן?

פורסם

החוטים שקניתי היו תוצרת ארה"ב,באריזה כחולה,אני לא זוכר את השם.

אחרי נסיעה באוטו של חבר,טויוטה קורולה,שמתי לב שהמד חום הגיע לטמפ' עבודה תקינה אחרי 3-4 דקות,ואילו אצלי רק אחרי זמן רב הרבה יותר הוא מגיע לטמפ' עבודה תקינה,אני חושד שהטרמוסטט תקול (עוד לא בדקתי צריכת דלק אבל אני מניח שזה יורגש) מישהו יודע איפה הוא יושב ואיך אני מפרק ובודק אותו? ושוב אם מישהו יכול להמליץ על מוסך הגון באיזור קריות-חיפה שמכיר את הרכב וייתן דיאגנוסטיקה מדוייקת לגביי ההנעה הקרה שהאוטו מקרטע ונכבה ללא מתן בנזין?

פורסם

חוטי הצתה מומלץ ביותר את המוטוקראפט יכול להיות שזה חלק מהבעיה שלך.הבעיה שהם לא זולים חוט אחד עולה כמו סט של

חוט פשוט. לגבי הטרמוסטט אמור להיות בצד שמאל יש בית טרמוסטט תעלה תמונה נכוון אותך. לגבי חבר שלך אולי הרכב היה קצת חם מלפני ובגלל זה לקח לו פחות זמן. בכל מקרה כמה זמן לוקח למנוע שלך להתחמם יש גם הבדל בין הצהריים לבוקר חורף קיץ וכו ? גם קצת יותר מ 4 דקות יכול להיות שהכל תקין.

פורסם

היי,איפה באיזור קריות-חיפה מוכרים חלקים מקוריים של פורד?

הרכב שלו לא היה חם באופן ודאי,הוא עמד המון זמן לפניי שהתנעתי אותו.

ברכב שלי יש מצב שנוסעים גם 10 דקות והטמפ' לא מגיעה לנורמל

פורסם

חוטי הצתה מקוריים הכי יתאימו.

חלקים מקוריים אפשר לקנות אצל יוסף מוסלח ברחוב מקלף 12 ( אם אני לא טועה ) בצ'ק פוסט

כשאתה עומד מול המנוע, התרמוסטט נמצא בצג שמאל.

יש צינור שיוצא מהרדיאטור ונכנס לבית התרמוסטט.

לגבי מוסך, זאת שאלה טובה.

אני מטפל אצל מכונאי שעבד במוסך מורשה פורד, כך שהוא מכיר את הרכב מצויין.

אני מביא לו את החלקים והוא עושה רק את העבודה

הבעייה שהוא נמצא בריינה, אז זה לא כל כך קרוב לך.

בכל מקרה כדאי להקפיד על חלקים מקוריים מתי שאפשר.

לגבי בדקית כוייל, אני צריך לחפש את התרשים, בדיוק גם אני צריך לבדוק

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

היי יניב,איתרתי את הצינור שמתפצל מהצינור שנכנס (אני מניח שזה הin ,כיון שהגיוני שהתרמוסטט יבוא במגע עם המים מהמנוע ולא המים המקוררים מהרדיאטור) לרדיאטור. שם מה אני עושה? במידה ואני מפרק לא ינזלו כל המים החוצה? איך מנקזים את כל המים לטובת הפירוק,וכשאני ממלא חזרה מה סדר הפעולות? תודה אסף.

פורסם

מבית טרמוסטט יוצא צינור אחד דק למיכל עיבוי.וצינור שני עבה לרדיאטור.הוא נמצא משמאל למכסה שסתומים וצמוד אליו.

יש שני ברגים שתופסים את מכסה בית טרמוסטט .לפני הפירוק עדיף שתשיג :אטם למכסה בית טרמוסטט הוא מגומי. אמור לעלות כמה שקלים.ונוזל קרור תואם לנוזל שיש לך כיום כ 2-3 ליטר.וכמובן טרמוסטט תואם או רכב נוסף זמין על מנת להגיע למוסך או לחנות חלפים.

תן למנוע להתקרר . פתח את בית הטרמוסטט ייצא נוזל קירור כמובן .יש אפשרות לבדוק את הטרמוסטט במים חמים בכוס לראות אם הוא נפתח ונסגר כמו שצריך.או שתחליף כבר חדש. לאחר שהחזרת את הטרמוסטט שים לב לכוון שלו שאתה מפרק תחזיר באותו כוון.תשים את האטם, סגור ברגים.מלא נוזל קירור עד לקו הסימון.חכה לפתיחתה של המאוורר פתח את מכסה מיכל העיבוי בעדינות ,שלב זה תעשה פעם נוספת אחרי שהמאוורר נסגר .תוסיף קצת נוזל אם צריך ,בדוק שעון חום שהכל תקין .

• תוכן חדש...