Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת שלמשרד התכנון שלי ראיינתי, ועודני, עשרות מועמדים.

בינתיים לא התרשמתי שיש הבדל של ממש ביכולות בין מהנדסים מצטיינים באונ' למהנדסים רגילים במכללות.

נו, אז הם טובים יותר באינטגרלים ותרמודינמיקה.

האם זה הופך אותם למהנדסי מכונות טובים יותר?

ממש לא.

אז אני לא מבין את הקטע של תן איכות. זה הזוי לגמרי.

אני מוכן לקבל גם בוגרי תיכון, אם יתברר שיש להם ראייה מרחבית מעולה ויכולת הבנה בסיסית של איך דברים עובדים.

זה ברור שלכל כלל יש יוצא מן הכלל, אבל בוא נעזוב לרגע אינטגרלים ותרמודינמיקה ונתמקד בסטטיסטיקה. איפה יש לך סיכוי גבוה יותר למצוא אנשים שיש להם ראייה מרחבית מעולה ויכולת הבנה בסיסית של איך דברים עובדים: מתוך קבוצה של מסיימי תיכון (או מכללת סמי שמעון בנגב) או מתוך קבוצת מהנדסים מצטיינים באונ' מוכרת?

גם אני ראיינתי אנשים (אמנם לא במכונות, אלא בהנדסת אלק') ואני יכול להגיד שאתה אף פעם לא בטוח. תטחן את המועמד גם 3 שעות ועדיין לא תהיה בטוח עד כמה הידע שלו מעמיק ועד כמה הוא יוכל להפוך את הידע הזה לרעיונות יצירתיים ויכולת הנדסית. אז אתה חייב להסתמך על סינון ראשוני שנעשה לפניך - ואת זה המוסדות האקדמיים מספקים.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אומנם אני רק שנה אחת באת"א, ואמנם אני לומד מדעי מחשב שזה לא משתייך להנדסה לפי האונ'(:|)

אבל אני מסכים איתך בכל מילה ומילה!

וכמו שחתימה של מישהו פה אומרת: לתלמידי הנדסה אין חיים קשים, אין להם חיים בכלל.

אם אתה מתפשר לפעמים על מועדי ב' ומשתמש באופן קבוע ברפרנסים (כמו כולם) - אז יש לך אפשרות לחיים.

ואגב - אני לומד בשתי הפקולטות (הנדסה ומדעים מדויקים) ואכן יש הבדלים משמעותיים בהרבה מובנים, אם כי קשה לי להחליט מי יותר גרוע...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה ברור שלכל כלל יש יוצא מן הכלל, אבל בוא נעזוב לרגע אינטגרלים ותרמודינמיקה ונתמקד בסטטיסטיקה. איפה יש לך סיכוי גבוה יותר למצוא אנשים שיש להם ראייה מרחבית מעולה ויכולת הבנה בסיסית של איך דברים עובדים: מתוך קבוצה של מסיימי תיכון (או מכללת סמי שמעון בנגב) או מתוך קבוצת מהנדסים מצטיינים באונ' מוכרת?

גם אני ראיינתי אנשים (אמנם לא במכונות, אלא בהנדסת אלק') ואני יכול להגיד שאתה אף פעם לא בטוח. תטחן את המועמד גם 3 שעות ועדיין לא תהיה בטוח עד כמה הידע שלו מעמיק ועד כמה הוא יוכל להפוך את הידע הזה לרעיונות יצירתיים ויכולת הנדסית. אז אתה חייב להסתמך על סינון ראשוני שנעשה לפניך - ואת זה המוסדות האקדמיים מספקים.

אני לא "טוחן" אותם כלכך הרבה זמן. אני נותן להם להתמודד עם בעיה אמיתית. תכנון אמיתי. ורואה איך הם ניגשים לפתרון.

אם הפתרון יפה בעיניי, גם אם הוא לא לגמרי יעיל. או, אם הוא ממש ממש יעיל. (נניח, מנגנון מורכב בשני חלקים.)

ראייני עשרות יוצאי אוניברסיטה, טכניון ומכללות - ולא נתקלתי בהבדל אמיתי, למעט יוצאי דופן לשני הכיוונים כאן וכאן.

את הסטודנט שלקחתי בסוף, לקחתי כי הוא חושב על רעיונות כלכך מגניבים, שהחלטתי שעם קצת ליטוש - הוא יהיה נכס של ממש.

לגבי מה שאייל אמר - זה נכון שאנשים שהלכו לאונ' מביאים איתם "מצוינות" כלשהי, גם באופי וגם בתכלס.

אבל יש לי חברים מוכשרים בצורה בלתי רגילה במכללות, והם שם כי הם נשואים עם ילדים או עובדים (או גם וגם) וזה הפתרון שהם מצאו. וגם נתקלתי באנשים שפשוט לא התקבלו לאונ', אבל הם עדיין מוכשרים - וכשרון חשוב לי.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם
אז מה מצפה לי הלאה?

אל תאמר יאוש!

אני יודע, תקופת המבחנים ברקע, יש עוד כמה בחנים שצריך לגרד בשבוע הקרוב ועל כל זה צריך להוסיף את ההרצאות הרגילות+עבודות בית. תקופה קשה.

קח נשימה, תן פול גז ותעבור את תקופת המבחנים הזאת על הצד הטוב ביותר. אל תיתן לשביזות של תקופת המבחנים להוריד לך את המוטיבציה.

אלירן,

שבאיזשהו מקום מנסה לעודד גם עצמו :?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...