Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי רכישת ראב4

tomts
שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לפורום הנכבד,

כמו הרבה אנשים אני מתלבט בין טוסון לראב4. התקציב שלי נע סביב ה-130,000 שח. פסלתי את הפורסטר (בגלל צורתו וגובהו) וגם את ה-CRV וגרנד ויטרה. הסיבה לבחור ברכב "גבוה וכבד" נובעת בעיקר מסיבה בטיחותית (אני מכיר את נושא הבטיחות פאסיבית ואקטיבית היטב ואת החסרונות של רכבים כאלו מבחינת בטיחות אקטיבית. מה לעשות - אני מאמין גדול יותר בבטיחות פאסיבית ושם למשקל וגובה יש תפקיד חשוב).

הרכב ישמש לנסיעות משפחתיות עם 2-3 ילדים, כנראה לא יראה שטח כלל. נוחות חשובה מאוד וכמו גם פרקטיות למשפחה בת 5 נפשות.

שאלות כלליות:

1. האם יש לכם המלצה בין הטוסון לראב 4? הראב4 יותר יקר ולכן זה אומר לרדת בשנתון או שניים

2. האם ה"מיתוס" על צריכת הדלק הגבוהה של הטוסון נכון?

שאלה לגבי רכב ספציפי שראיתי:

ראיתי ראב4 שנת 2007 עם כ-30,000 ק"מ, יד שנייה. היו מספר שריטות קלות פה ושם על הפח (לא נוראי) ועל הגג היה מין כתם שנראה שלא יורד. נראה כי הרכב היה לאחר שטיפה וניסיתי לגרד עם אצבעות רטובות וזה לא ירד. המוכר אמר שאין לו מושג מאיפה הכתם ואולי פוליש וקס יעזור להוריד אותו. המוכר הוא אדם פרטי מהשכונה שלי, נראה אמין מאוד, אישתו היא זו שלטענתו נסעה ברכב רוב הזמן נסיעות קצרות בלבד. הוא דורש מחיר מחירון מלא על הרכב.

האם נושא הק"מ חשוב? רוב הרכבים מסוג זה בשנתון זה שראיתי בלוחות עשו 40 או 50 אלף ק"מ לפחות.

כמה לדעתכם ניתן להוריד על נושא הפגיעה בצבע בגג הרכב? כיצד ניתן לבדוק האם הכתם יורד?

האם רכב זה נמכר מעל או מתחת למחירון?

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...