Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרמקולים מדגם A6973E נקנו היום ב280 ש"ח (בלי התקנה) וקיבלתי טוויטרים מתנה. הטוויטרים נראים כמו סתם משהו שמחלקים מתנה אבל אני מניח שזה עדיף מכלום.

איך הם? שווים את הכסף?

בלי מגבר או משהו, יחוברו לפיוניר 1150mp בפאסאט 2005.

אני לא מצפה לאיכות מטורפת, אבל כרגע (בלי רמקולים 6x9 אלא רק המקוריים בדלתות) כשאני רוצה לשמוע חזק אני חייב להנמיך את הבאס בשביל שזה ישמע נורמלי ואז אין באס וזה מפריע.

אני מחפש שיהיה לי באס סביר בווליום גבוה וכמובן שיהיה איכותי קצת יותר מהמקוריים.

עכשיו אני מחפש מקום להתקין אותם, מקום שיהיה פתוח בערב כי האוטו לא זמין לי כל הזמן.

יש מקום כזה?

Auto Emoción

פורסם

תתחדש!:-) לא שמעת 9*6 לפני הקניה נכון?כי אם היית שומע לא היית קונה:?!

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

למה סתם לבאס. הוא כבר קנה ולפי מה שאני רואה הוא לא מחפש איכות גבוהה ולדעתי לצרכים שלו הם יתאימו. למרות שאם היה שואל לפני הקנייה הייתי ממליץ לו על JBL מאותו גודל וערך+-.

תתחדש ותהנה להבא עדיף לשאול לפני קנייה.

פורסם

האמת שזה לא אני, זה חבר שכתב מהמשתמש שלי, אני באופן אישי לא אוהב 6x9 אבל במקרה שלו באמת לא הייתה ברירה.

זה האוטו של אבא שלו והוא לא יכול לתקוע סאב מאחורה וגם לא להשקיע המון כסף, אז בשביל קצת באס ואיכות קצת יותר טובה 6x9 האופציה היחידה...

אבל מהזה האנטי 6x9 הזה?

אני מתכנן לקנות בעתיד מערכת יקרה (כמה אלפים) וחשבתי ש6x9 זה מאסט... לא?

אם התקציב לוחץ זה הדבר הראשון שהייתי מוותר עליו, אבל אם יש קומפוננטים טובים וסאב ומגבר טוב אז לא צריך ביצה בכלל?

Auto Emoción

פורסם

זה הורג אותי שמבקשים חוות דעת אחרי קניית המוצר ולא לפני, הזוי משהו. :shock:

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

• תוכן חדש...