Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית פטיפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאגר נוסטלגיה דיי גדול בדמות תקליטים ישנים וחשבתי שזה יהיה נחמד להאזין להם שוב באמצעות פטיפון.

רציתי לדעת האם יש מכשירים נחמדים לקנייה בשוק כחדשים או שעדיף לקנות משהו ישן ?

הערות, הארות ותובנות יתקבלו בשימחה.

פורסם

בתור דיג'יי שמנגן המון תקליטים, מציע לך להציץ ביד 2 לגבי פטיפונים , אבל לקנות מחט חדשה מהחנות בשביל סאונד איכותי.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

היצע הפטיפונים החדשים בארץ די מצומצם, והמגוון מתחלק למוצרים די חרא במחירים סבירים, לבין מחירים מטורפים למוצרים טובים.

ממליץ לך לפזול לכיוון יד שנייה (אפילו ששמה זה לא פעם חתול בשק ומכשירים משופצים שטיב השיפוץ שלהם והאיכות של החלפים לא ברורה) או הכי טוב לחפש משהו בחו"ל

פורסם

אני מתאר לעצמי שזה לא אותו הדבר (אני צעיר מכדי לדעת) אבל אבא שלי קנה את זה (בקנדה שם משפחתי מתגוררת):

http://www.costco.ca/Browse/Product.aspx?Prodid=10312377&search=turntable&Mo=1&cm_re=1_en-_-Top_Left_Nav-_-Top_search&lang=en-CA&Nr=P_CatalogName:BCCA&Sp=S&N=0&whse=BCCA&Dx=mode+matchallpartial&Ntk=Text_Search&Dr=P_CatalogName:BCCA&Ne=4000000&D=turntable&Ntt=turntable&No=1&Ntx=mode+matchallpartial&Nty=1&topnav=&s=1

כשהייתי שם שמעתי בערך חודש שעה שעתיים ביום, היה נהדר! ואפשר לחבר למערכת קיימת, שזה עוד פלוס. נכון, זה לא פטיפון, אבל אני מאוד נהנתי וזה לא יקר, אז אולי שווה לנסות. (לאו דווקא את זה ספציפית כמובן)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
באיזור קינג ג'ורג' בסמוך לככר מסריק יש כמה חנויות נחמדות לציוד סאונד אולד סקול, שבהן ניתן להשיג גם פטיפונים משופצים.

נכון, בקינג ג'ורג' בין זמנהוף לשלמה המלך יש חנות מומלצת.

אולי גם עם פטיפונים חדשים.

פורסם

מה שכתב נקמיצ'י, בגדול.

והשאלה החשובה ביותר: מה התקציב?

פטיפונים לא תמיד משתלם לייבא, מחטים וראשים - כן ובהחלט (יבואנים חמדנים)!

[1,350, והאוסף ממשיך לגדול]

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מחטים זה מאוד משתלם לייבא! את המחטים שלי אני קונה תמיד רק מאי ביי , מחליף כל חצי שנה מחט.

אם פותח השרשור יספר לנו את התקציב שהוא מעמיד לנושא הזה אני בטוח שאני יוכל למצוא בשבילו עסקה טובה מאוד.

נאור

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

אם אתה מחפש חדש מבלי להוציא יותר מדיי כסף - לך בראש שקט על PROJECT הם מצויינים ונותנים תמורה מעולה.

יבואן זה ואדיו פידליטי בירושלים (איל פור).

דבר איתו ישירות.

מקסימום יפנה אותך לדילרים שלו במרכז (אם יש לו).

יש בארץ יבוא של מוצר דומה - MUSIC HALL.

אומרים שהם עדיפים על פרוג'קט במקצת.

יבואן מאסטרו אודיו (אופר שחורי).

יושב בגבעתיים.

בחור מאוד נחמד - תרים אליו טלפון.

לשניהם יש אתרים ברשת.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מסתבר שזה לא כזה פשוט...http://www.aufi.co.il/phono/index.php

האמת שגם אני מתלבט בקנייה של אחד - ותמיד מתבלבל מההיצע של יד2 או מהמחיר של חדש.

ה- DEBUT של חברת PROJECT נע בסביבות 1000~1500 ש"ח למשומש , אין לי מושג כמה עולה חדש.

מישהו יודע כמה תעלה לו מחט איכותית בייבוא מחו"ל ?

פורסם

תלוי לאיזו איכות אתה רוצה להגיע וכמה אתה רוצה להשקיע.

פטיפונים טובים עולים כיד שנייה 1500 ש"ח וצפונה וזה לפני קדם מגבר (אלא אם המגבר/רסיבר שלך מכיל בתוכו קדם מגבר).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מסתבר שזה לא כזה פשוט...http://www.aufi.co.il/phono/index.php

האמת שגם אני מתלבט בקנייה של אחד - ותמיד מתבלבל מההיצע של יד2 או מהמחיר של חדש.

ה- DEBUT של חברת PROJECT נע בסביבות 1000~1500 ש"ח למשומש , אין לי מושג כמה עולה חדש.

מישהו יודע כמה תעלה לו מחט איכותית בייבוא מחו"ל ?

חדש, בסביבות ה-2300. ראשים של גראדו אתה יכול לקנות אצל אייל פור במחיר כמעט זהה לחו"ל.

באופן אישי, ניסיתי כמה וכמה ראשים בסביבות ה-100 דולר, וה-m97xe

של shure הוא פשוט הראש הכי מוצלח שיש בגזרת המחיר הזאת. שלא תעז לקנות בארץ...

המחט של הראש המקורי המחובר ל-DEBUT עולה בין 20 ל-30 דולר,

)iortophon omb5 או omb10, תלוי בשנה) אבל כמובן שאתה יכול להחליף אותו כמעט כל ראש אחר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...