Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית פטיפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי קנה לפני כשנה מישרכארט או עיסקה טובה ב350 שקל אחד חדש ועובד מצויין.

מומלץ!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

כן, גם חנות פיוז היא מקום טוב למצוא מענה.

הם גם דילקים של PROJECT (לפחות פעם הם היו).

בכל מקרה שמעתי תגובות כל כך מתלהבות על MUSIC HALL שאני ממליץ בחום לבקו אותם.

http://www.maestroaudio.co.il/prod/musichall.asp

גם במחינת תיכנון הם נראים עדיפים על פרוג'קט.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

יש בעיה עם פטיפון מקצועי?

למה לא לקחת אחד של חברה מעולה, טכניקס. שמיועד לעבוד.

TECHNICS SL-1210MK במחיר סביר לדעתי. (למען ההגינות אין לי מושג מי זה. ולא מכיר אותו.)!!

ומנסיון עם פטיפונים של טכניקס הם סוסי עבודה. ומעוד נוחים להתעסקות! ויש להם מנגנון מעולה למניעת קפיצות.

לדוגמא http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?reaID=&SalesCatID=33&SalesSubCatID=485&SalesSubCat3ID=0&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=&Page=5

תריץ חיפוש ביד 2. יש שם מלא משומשים. ביתיים. ומלא מקצועיים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לי אישית לא יצא להתנסות במוצר הזה.

אבל:

1. לא נתקלתי באודיאופילים בחול שמשתמשים בטכניקס. או שכולם מתטמתמים או באמת יש לזה סיבה.

2. לשיטת הפעלה DIRECT DRIVE יש בעיות מבחינת הסאונד. תקופת הזה שלה נגמרה לפני 20 שנה בארף כאשר כול היצרנים התחילו לחסוך בעלויות והפסקיו עם שיטת בניה OVERKILL. כל המפלצות המדהימות של ימהה, טריו, סוני ודנון נכחדו.

3. יצא לי לשמוע אצל חבר כמה פעמים נציג בולט ומפורסם של השיטה הזו - טכניקס SP10 MK2. מכשיר מדהים מבחינה הנדסית ואמין בצורה מטורפת - אבל מבחינת הסאונד שי לו את הגוון הקריר ו-"טכני" שיכול להבריח מאזינים רבים.

4. כל מוצר הוא בנוי סביב נקודת איזון מסויימת בין כל הדריושת שיש אליו. ברור שלמוצר ביתי ומוצר מקצועי נקודות איזון נמצאות במקומות שונים - לכן בהרבה מאוד מקרים אין סיבה לקחת הביתה מוצר PA כי אתה בעצם מקבל יתרונות שאתה לא מנצל בשימוש ביתי אבל כן חוטף גם חסרונות ופשרות שעשו.

5. היה לי פעם פאטיפון של שרווד שוויזואלית היה נראה העתק מושלם של טכניקס. הוא היה כולו פלסטיק וקל משקל ולא הצטיין כלל בשיכוח זעזועים - כך שאני יכול להאמין שמבחינת איכות בניה טכניקס בכל זאת עדיף.

מבחית סאונד הוא היה נורא. אין מילה אחרת. עישיתי עליו טרייד אין מהר מהר.

6. לא לשקוח שטכניקס זה מכשיר לא זול בכלל.

הוא עולה 500$ אאל"ט בארה"ב - בזכום כזה יש כמה מכשירים ביתיים מעניינים ומוצלחים מאוד מבית REGA, נוטינגהם ואותו פרוג'קט.

7. לרוכש מוצר מכני עדין שכזה אחרי שעבר תקופת שרות במועדונים/הופעות עם כל הטלטלות ושימוש "לא עדין" - אני אישית לא הייתי מתקרב אפילו.

בקיצור - אני אומר - אם זה לשימוש ביתי אז קנה מכשיר ביתי מהדגמים המוצלחים חדש או יד שניה ששמרו עליו והשתמשו בו בעדינות.

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...