Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בעקבות רצון להשכיר רכב לתקופה של שבוע, מצאתי את החברה עכשיו. לחברה קוראים אוטוגולד, ומשרדיה הראשיים בפ"ת. היא מוכנה להשכיר לבני 17.5 ומעלה.

הנה האתר: http://autogold.co.il

תיהנו, ודרך צלחה!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
שלום!

בעקבות רצון להשכיר רכב לתקופה של שבוע, מצאתי את החברה עכשיו. לחברה קוראים אוטוגולד, ומשרדיה הראשיים בפ"ת. היא מוכנה להשכיר לבני 17.5 ומעלה.

הנה האתר: http://autogold.co.il

תיהנו, ודרך צלחה!

תודה רבה, הרבה בני נוער מחפשים פה בפורום מקום להשכיר ממנו רכב.

אגב, מה שלא נרשם, יש גם חובה על פז"מ של חצי שנת רישיון.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

מחירים סבירים על גבול המצויינים, רק צריך לקחת בחשבון שהם עושים J5 באשראי על אלפי שקלים בכל השכרה!

פורסם
מחירים סבירים על גבול המצויינים, רק צריך לקחת בחשבון שהם עושים J5 באשראי על אלפי שקלים בכל השכרה!

התוכל להסביר מה אתה בדיוק אומר? איבדתי אותך אחרי הפסיק :)

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

קרטר,

לכרטיס אשראי יש מסגרת ניצול, נניח 5,000 ש"ח. כשאתה קונה משהו ב-2,000 ש"ח, נשאר לך לנצל עוד 3,000, וכך יתרת המסגרת הולכת ומצטמקת עד לפרעון התשלומים בפועל שמתרחש בד"כ ב-2 לחודש (או תאריך אחר שבחר בעל הכרטיס בעת הצטרפותו להסדר כרטיסי אשראי).

כשאדם לוקח רכב מחברת השכרה, הוא למעשה משעבד מסגרת מתוך כרטיס האשראי, זה מעין פיקדון לביצוע התשלום וגם למקרה של נזקים, כך שאם הרכב ניזוק, אין בכלל ויכוח אם יש כיסוי או אין כיסוי - התשלום כבר בוצע לכאורה מראש.

סכום שיעבוד סביר לרכב קטן אמור להיות באזור ה-3,000 שקל, אך יכול להיות גם יותר.

היו מקרים, שנהג שכר רכב, נסע לחופשה באילת ובאמצע החופשה גילה שכרטיס האשראי שלו נחסם. למה נחסם? כי למעשה ניצל את המסגרת במלואה ועד שלא יחזיר את הרכב, לא ישתחרר מהשיעבוד על יתרת המסגרת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

איזה הסבר מדוייק, פשוט מדהים :idea:

בכל מקרה באילת זה לא נורא, כשאתה מגלה את זה בצ'קאין בלילה לאיזה מוטל שאין שום מקום אחר בטווח של 200 ק"מ בארה"ב זה כבר ממש לא נעים :evil:

פורסם

כאלפיים ש"ח. אבך! יש להם תכנית הנקראת TP שבתשלום של 10 ש"ח ליום, מבטלת השתתפות עצמית:idea:

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

הנתון של 10 ש"ח ליום לביטול השתתפות עצמית לא נראה סביר. חברות השכרה נוהגות לגבות מינימום באזור ה-50 ש"ח.

יכול להיות שתמורת 10 ש"ח אתה קונה הקטנת השתתפות עצמית.

חוץ מזה תבדוק טוב מה מכסה לך TP. אל תאמין למה שאמרו לך בע"פ, תקרא על מה אתה חותם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מוזר מאוד אילו הייתה לי חברת השכרה לא הייתי מעוניין להשכיר לנהגים צעירים בכלל הרי זה גיל ההתבגרות שלהם מספיק חבר אחד מאחור שלוחץ על הנהג לבחון את עוצמת, אחיזת הכביש ועוד .. זה יגמר ברע.

ו

פורסם
לא הבנתי מה הם כתבו שם על ה-50 ש"ח ? אתה יכול להסביר לי?

.

העניין שאתה מדבר עליו הוא בביטוח סופר CDW בו אתה יכול לבטל ה. עצמית במקרה של נזק/גניבה בתוספת של 30 עד 50 ש"ח ליום, וזה נע בהתאם לגילך וסוג הקבוצה. ז"א אם אתה שוכר רכב בגיל 17.5, ובקבוצה הגבוהה מבין השתיים האפשריות, אתה תשלם 50 ש"ח. אם אתה בין 26 ושוכר רכב מהקבוצה הנמוכה ביותר, אתה תשלם 30 ש"ח. קפיש?

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
מוזר מאוד אילו הייתה לי חברת השכרה לא הייתי מעוניין להשכיר לנהגים צעירים בכלל הרי זה גיל ההתבגרות שלהם מספיק חבר אחד מאחור שלוחץ על הנהג לבחון את עוצמת, אחיזת הכביש ועוד .. זה יגמר ברע.

ו

זה בדיוק מה שאני חשבתי. זה נראה לי לא משתלם בכלל. מספיק רכב אחד טוטל לוס שזה יותר סביר שזה יקרה אצל נהג חדש, וזה ישר הפסד של עשרות אלפי שקלים. נהגים חדשים גם מוגבלים במספר הנוסעים ברכב וצעירים לא הכי מקפידים על זה:arrow:

העונש הוא החרמה של הרכב, אז שוב יש יותר סיכוי להפסד של כסף.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
  • תוכן חדש...