Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברים שלום,

השאלה הזו היא אחת מני רבות שאני מתכוון להעלות בקרוב בנוגע לקסארה שלי, ובסוף תהליך לקבל החלטות לגבי עתידה של המכונית.

חלק מהשאלות יתאימו יותר ל "שיפורים, כח, אחיזה.." וגם לשאלה הזו אולי יש נגיעה לשם, אבל אני חושב שהיא מתאימה יותר לכאן.

הרכב שלי עבר סך קילומטרים שלא באמת ידוע לאף אחד, המדובר על 170,000 או 240,000.

פחות או יותר אחרי הרכישה, שמתי לב שביציאה מהמקום הרכב קודם כל "עוצר לחשוב" מה אני רוצה ממנו. (הרכב ידני)

חשבתי שאולי זו תגובה שלי, מהמערכת המיושנת בוולקן שגם חזקה יותר לכל מני מחשבים ורכב חלש יותר בקסארה - אבל זו כנראה בעיה אמיתית.

הדרך להתמודד עם הבעיה, מבחינתי, היא לא לצאת מסל"ד 1000, אלא מסל"ד גבוה יותר, אז הרכב מגיב ושמח.

כשהרכב היה בטיפול גדול במוסך בינואר השנה, ושכחתי לרשום בדו"ח השנתי (אני חושב) בוצע גם ניקוי למערכת ההזרקה בעקבות תלונתי במוסך. במוסך גם הוגדר שבאמת הרכב סוחב חלש בסל"ד נמוך.

חשבתי לעצמי, שאפשר לבחון פילטר אוויר פתוח ולנקות את בית המצערת.

שני הדברים אפשר לעשות לבד והם לא יקרים במיוחד, כך שאם זה לא עוזר, זה לא היה בזבוז של כסף רב מדי.

התייעצתי עם בעל מקצוע מומחה, שאני סומך עליו לחלוטין אך הוא די עסוק בשביל השטויות שלי. לדבריו: ביצוע הפעולות האמורות לא ייעזרו כלל. עד כדי כך, שייתכן שגם החלפת מנוע לא תעזור.

כאמור, אני סומך עליו - אבל מאד מעניין אותי מה יש למומחי הפורום להציע בענייני.

תודה לעוזרים.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

• תוכן חדש...