Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני משתמש חדש כאן, ומאוד מעוניין להכנס לעניינים!

לצורך זה בשבוע הקרוב (כניראה יום שישי הזה בבוקר) אני לוקח לבדיקה את הרכב

הראשון הפרטי שלי בע"ה.

כבר הרבה זמן שאני מחפש את הרכב הזה, וקראתי עליו די המון במיוחד פה בפורום.

אבל לפני שאני עושה את הצעד ומשלם סתם עוד 400 שקל, רציתי לדעת פרטים על בעיות

אופייניות שיש סיכוי שגם הרכב הזה נדבק בהם! מה כדאי לשאול ולבדוק לפני הבדיקה כמובן.

(חוץ מבדיקת הגג שכמובן אכניס לשטיפה אחרי שקראתי בפורום.)

אשמח לקבל יעוץ ממי שקיים ברשותו הרכב, וגם למי שלא ויכול לעזור, אני מודה לו מאוד!!

מדובר בפג'ו 206 CC שנת 2002 גיר אוטומוט 1600 שעוד לא הגיעה ל120 אלף ק"מ.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

מעבר לבדיקות הרגילות יש לבדוק האם מנגנון הפתיחה והסגירה של הגג תקין(הבנתי שהמנגנון, לפחות בשנתונים הראשונים, לא היה אמין במיוחד), כמו כן לבדוק האם הגג לא ניזוק או נפגע מ"מכות" בפתיחה / סגירה שלו (גם דברים כאלו קורים). קח בחשבון גם, שרבים מהדגמים האלו שימשו ידיים צעירות ולכן חשוב לבדוק היסטוריית טיפולים מסודרת ובדיקה של המרכב.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

תזהר מאנשים שעומדים מאחוריך ליד הרכב הזה.

סתם, בדוק היטב כפי שנאמר את כל הקשור לגג, בדיקה מקיפה רגילה לגבי השילדה ושאר המכלולים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...