Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבוע ? ל12v שמחובר למגבר עם ממסר לrelay

שיהבהב עם המוזיקה? הייתה לי הצלחה עם נגדים שמיועדים למעגל של 12v ( כמובן לכל לד הנגד התואם שלו לפי הנתונים )

עם זאת לדים לבנים נשרפו לי מהר

כחולים החזיקו לי מעמד ולא נשרפו

ואדומים חלק נשרפו חלק החזיקו

*מדובר פה על לדים אולטרה ברייט ובכלליות

בגדול החיבור הזה ( במקביל לסאב ) לא מומלץ ועדיף לבנות מעגל שיעשה את זה..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אני רוצה ללכת על לדים כחולים כן

ורגע אי אפשר לעשות כמו SWICH כזה שמחובר ל12v ורק עם פולסים מהמגבר הוא ידליק אותם?

ורק הנגדים כמה צריך ? אני יודע שזה הולך בohm לא?

פורסם

אני עשיתי את זה, אתה מחבר את זה למתח הקבוע של המצבר דרך המגבר,

הזרם כל כך אספי כך שזה לא יזיז למגבר ,

אתה יכול להשתמש באיזה מכשיר אלקטרוני שאני לא זוכר את שמו שברגע שהמגבר מפועל דרך הרימוט הנורות ידלקו.

אני פשוט חיברתי מתג שזה הכי פשוט מתי שאתה רוצה אתה מפעיל...

(אם אתה רוצה אני מוכר את הלדים שלי גם בצבע כחול פנה אלי לפרטי)

פורסם

כן העניין הוא שאני גם רוצה לעשות את זה בסאב שלי בבית ושמה לפי מה שאני הבנתי אפשר רק עם נגדים לא? גם באוטו אפשר לעשות ככה?

פורסם

אח שלי תקשיב לי אחי אני עשיתי אוטו שלי בידיוק מה שאתה רוצה לעשות .

מה שאתה עושה זה לוקח את הלד אחי את החוטים של הפלוס והמינוס שלו שיוצאים מהלד ופשוט מכניס אותם לכניסות של הסאב של הפלוס והמינוס . ואז כל פעם שהמגבר ייתן פולסים של דפיקה לסאב יהיה לך היבהוב בידיוק לפי השיר ולפי הפולסים אחי .

בהצלחה..

תגיד לי עפ עובד לך גבר

פורסם

ניסיתי את זה כבר איך שהתחלתי להגביר בום התפוצץ הלד ממש התפוצץ

איזה נגד צריך אבל נגיד של 1kohm יספיק נראה לכם ל6 לדים?

פורסם
אח שלי תקשיב לי אחי אני עשיתי אוטו שלי בידיוק מה שאתה רוצה לעשות .

מה שאתה עושה זה לוקח את הלד אחי את החוטים של הפלוס והמינוס שלו שיוצאים מהלד ופשוט מכניס אותם לכניסות של הסאב של הפלוס והמינוס . ואז כל פעם שהמגבר ייתן פולסים של דפיקה לסאב יהיה לך היבהוב בידיוק לפי השיר ולפי הפולסים אחי .

בהצלחה..

תגיד לי עפ עובד לך גבר

מאיפה הבאת את הרעיון המטורף הזה?!

ללד רגיל מספיק 2 וולט כדי להגיע לעוצמה המירבית שלו.

מיציאה של סאב יש יותר מ 30! :shock: בטח שהלד יתפוצץ.

והמחיר של הלדים מסוג T5 האלו זה ממש גניבה.

קניתי מחו"ל במחירים הרבה יותר הגיוניים, חוץ מזה שזה לא מתאים לנושא אלו נורות לרכב ולא להרכבה של בניה עצמית.

הכי פשוט יהיה להתחבר לכניסה של האות שמע, להגביר אותו עם טרנזיסטור אל הלד.

יותר מסובך להתחבר אל הסאב כי שם כאמור יש מתח גדול ואז הרגישות תהיה גם כן קושי.

פורסם

טוב תראה בכניסה של האות שמע זה יתן לי את כל הטווח ולא רק את התדרים הנמוכים כמו שאני רוצה שרק לפי הבאסים זה יהבהב

ועד כמה קשה זה יכול להיות אני יצטרך נראה לי נגד של 1KOHM ל4 ועוד אחד של 500OHM לעוד שניים כמה הלחמות וזהו לא?

פורסם

הנה דוגמא טובה:

http://www.instructables.com/id/Blinking_LEDs_to_Music/

אם יש לך יציאה שמגיעה רק לסאב את כבר שם יש רק אות בתדר של הבאס אם תעשה LPF מהרדיו דיסק.

אבל הוזכר כאן שצריך ממסר ככה שרק כאשר המגבר פועל המעגל עם הלד יעבוד. אחרת הוא יזלול מהמצבר, או שתתחבר למצת.

אני אוכל לפרט לך לעומק איזה חלקים אתה צריך ואיך לחבר אותם השאלה היא אם הרעיון הכללי נראה לך מתאים.

בשביל המעגל שנתתי לך צריך סך הכל לד נגד וטרנזיסטור.

פורסם

כן אבל העניין הוא שאני רוצה קודם לעשות את זה בסאב שיש לי בבית המגבר שלו גם מוציא 200 RMS תסביר לי איך ונראה אני יסתדר [=

פורסם

kobi9111 אני נותן פה תגובה לבנאדם שהעיר על התגוב שלי ששמו באתר ravid על תיהיה ילד מושפע אם אני אומר לך שככה עשיתי ועבר לי בידיוק לפי השיר אז למה אתה מיתווכח איתי בכלל מי אתה שתחפיש את שמי בכלל. ותתביש לך .

• תוכן חדש...