Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , במחשב רכב שלי יש ספק M2-ATX יש שם אפשרות לחבר רימוט מהספק למגבר כך שברגע שהמחשב ידלק גם המגבר ידלק , קראתי בהוראות ויש שם 2 חיבורים אחד RMT והשני GND לאן לחבר את הGND?

1.jpg

פורסם

נראה לי שהGND בטח מגיע כבר מהחיבור של המינוס הראשי של הספק - תקנו אותי אם אני טועה.

לדעתי אתה באמת רק צריך למשוך רימוט למגבר וזהו. בדקת כמה אמפראז' הרימוט הזה מסוגל להאוויר? אולי זה לא חכם להשתמש בו בשביל להדליק מאווררים וכו'...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

במערכות כאלו. תמיד מומלץ לא להעמיס על המערכת בגלל רעשים וחימום.

תחבר ריליי. ליציאת רימוט. ומשם תקח את החשמל. ולא מהיציאה ישירות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש לי עוד 2 שאלות ולא רציתי לפתוח שרשור נוסף.

1.היום המחשב רכב שלי מקבל מתח מהמצת של הרכב . יש עם זה בעיה ? אני יודע שהמצת של הרכב מסוגל לתת עד 10A

2.אפשרי להתקין את המגבר על התיבה של הסאב?

פורסם

לגבי המצית של הרכב.

לא בריא.

עדיף למשוך כבל טוב. ישירות מהמצבר / קופסת הפיוזים בתוך הרכב.

וזה בגלל הצרכנים הנוספים שיושבים עם המצית.

ואז המחשב יושב לבד על הקו. ואין סיכוי שיהיה קצר למחשב בגלל משהוא אחר!.

ולגבי המגבר.

אין בעיה עקרונית. אבל יש הטוענים שזה לא בריא למגבר בגלל הרעידות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

איזה צרכנים נוספים יש למצת?

ולגבי המגבר , אין לי אפשרות אחרת כי על הכסאות זה לא נתפס ואני לא רוצה לשים שם פלטת עץ . יש הצעות?

פורסם

הספק M2ATX מוציא לך גם פלוס ממותג, וגם מינוס

למגוון שימושים בינהם גם הדלקת מגברים,

אבל אם אתה צריך מיתוג מינוס - יש כבר הכנה

פורסם

אני ממליץ לך להחליף את החיבור של המצת מהר, אם מדובר רק ב"טרייגר" שמדליק את המחשב אז אין בעיה.

אבל אם זה מה שנותן את המתח שמפעיל את הספק אז ברגע שאתה מוציא את המפתח מהרכב אז המחשב יכבה ישר.

ולא יבצע את הכיבוי הסטנדרטי למחשב, שזה בריא מאד לרכיבים של המחשב ולהיפטר מהודעות נפילה של המחשב.

חוץ מזה לספק יש פיוז של 15A, אם למצת יש 10A אז אתה בסיכון לשרוף אותו.

ובקשר לשאלה עם הרימוט. אז כן אפשר לחבר ובמיוחד בשביל זה הוא נועד.

• תוכן חדש...