Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני עומד עם מנוע פועל (ב-D וגם ב-P), מרגיש רעידות קלות ברכב. מדובר ברעידות ממש קלות אך עדיין זה מפריע.

מדובר במאזדה 3 2008.

נכנסתי למוסך מורשה והבוחן קבע לאחר מבט של שניה וחצי במנוע שהבעיה בתושבות מנוע.

אם מדובר רק בגומיות ,אני אמור לשלם(לא כלול באחריות יצרן). אם יש צורך להחליף תושבות,זה כלול באחריות.

הפריעה לי המהירות בה הוא הגיע לקביעה זו, לאחר חצי מבט ברכב.

האם יכולות להיות סיבות נוספות לתופעה?

פורסם

מה זאת אומרת אם מדובר בגומיות זה לא תופס באחריות אין אפשרות להפריד את הגומיות מהתושבת לאיזה מוסך הלכת ומהיכן אתה בארץ?

ודרך אגב בוחן טוב ששנים בתחום המכוניות הספציפיות הללו מספיקה לו דקה של הסתכלות על המנוע להבין את מקור הבעיה.

פורסם

לפי מה שהבנתי ממנו הגומיות באות בנפרד מהתושבות עצמן וציינו שהן לא כלולות באחריות.(דרשו כ-900 ש"ח וזה נשמע מוגזם).

מוסך אחים נג'אר ואני מחיפה.

פורסם

לפי דעתי הבוחן לא בדק את הרכב ורצונו להחליף תושבת מנוע היא מובנת - רווח. למרות שהוא לא ירוויח על החלק עצמו כי הוא באחריות, אך הוא יקבל תשלום מהיבואן לפי שעתון.

מה שאני יכול להגיד לך מבלי לראות את הרכב הוא כי הרעידות נורמאליות לחלוטין. ברכבים מודרניים סיבובי סרק במנוע הם הנמוכים ביותר שיכולים להיות, וזאת על מנת לשמור על הסביבה מזיהום. לכיוון סל''ד נמוך מאוד בסרק יש תופעת לוואי - רעידות קלות. כמו כן, סל''ד בסרק איננו ניתן לכיוון. במקומך לא הייתי דואג ולא הייתי מחליף תושבת סתם. אני יותר מסבור כי לא תרגיש שום הבדל עם התושבת החדשה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

ניסן, אני לא יודע אם במוסך התכוונו לגמויות של התושבות, אבל בהחלט ניתן להחליף רק את הגומיות של התושבות מנוע, אם זאת תושבת מנוע כמו התחתונה שעל הגשר אז אפשר להחליף לה רק את ה"ליבה" בשביל זה צריך כלי לחץ "פרס" שמחלץ את הליבה של התושבת, אני לא חושב שבמוסכים המורשים משפצים תושבות מנוע, אבל אבא שלי פעם הראה לי שניתן להחליף את החלק הגומי בתושבת מנוע.

פורסם

זה בדיוק מה שמוזר פה, נחכה לתגובה מפותח האשכול.

רעידות יכולות להיגרם גם ממנוע שלא עובד "עגול" למשל אם יש MISSFIRE בצילינדר אחד אז זה גורם לרעידות, יש להתחבר לסורק תקלות ולבדוק שהכל תקין.

פורסם
זה בדיוק מה שמוזר פה, נחכה לתגובה מפותח האשכול.

רעידות יכולות להיגרם גם ממנוע שלא עובד "עגול" למשל אם יש MISSFIRE בצילינדר אחד אז זה גורם לרעידות, יש להתחבר לסורק תקלות ולבדוק שהכל תקין.

בעקרון אתה צודק אך פספוס ניצוץ היה מדליק לו את נורת התקלה.

מחר הוא יגש לשם שוב (התכתבנו בפרטי) ויחזור לדווח כאן

• תוכן חדש...