Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהג כיום על i30 שהוא רכב מדהים אבל צריך להחליף רכב עקב החלפת מקום עבודה.

על הפרק :

קורולה 2009 בגרסא האוטומטית (לא רובוטית).

פוקוס 2009 אוטו'

I30 ירד מהפרק בגלל התרחבות צפוייה של המשפחה - לא מתאים לעגלות וכיו"ב.

כעקרון אני מכיר את הפוקוס ואין לי כח לכבדות שלו , חוץ מזה הוא רכב על הכיפאק.

הקורולה נראית לי אחלה רק מעצבן אותי שאין ESP ויש רק 4 כריות אוויר , כי הבטיחות חשובה לי.

מישהו יכול להציע איך יוצאים מהדילמה הזו?

פורסם

בקורולה אוטומטית יש מערכת בקרת יציבות ו 4 כריות אויר בלבד.

בדקתי את האופציה של קורולה אוטומטית בליסינג לפני כשבועיים ונאמר לי שאין במלאי ולא ידוע מתי יהיה.

אם אתה מוכן להתפשר על רכב פחות בטיחותי אז תלך על הקורולה, לדעתי אין על הפוקוס מבחינת בטיחות ונוחות למרות שהיא כבדה קצת כמו שאמרת.

הייתי ממליץ לך לבדוק את השברולט קרוז בקבוצה 2, הרכב מאוד מאובזר ומרווח,מגיע עם אבזור בטיחותי מלא, המנוע שלו לא הכי מבריק והוא לא יהיה זריז כמו הקורולה אבל הוא מאוד נעים ודיי שקט בתא הנוסעים והכי חשוב הוא קיבל 5 כוכבי בטיחות

פורסם

ל-308, למרות היותה עם חמש דלתות יש תא מטען בגודל דומה לתא המטען של הפוקוס ( 60 ליטר הבדל לטובת הפוקוס) - כדאי לשקול רכישה שלה אם יש אופציה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם הבטיחות הפסיבית וגם האקטיבית טובות בהרבה בפוקוס היא גם נוחה יותר קח את הפוקוס למרות שהיא קצת עייפה בין פקק לפקק כוחה יעלה.

פורסם
רק הערה קטנה : בקורולה אין בקרת יציבות , לפחות לא בדגם הליסינג.

רק הערה קטנה להערה קטנה שלך, אם לא יודעים אז לא כותבים שטויות ומתקנים אנשים אחרים שיודעים.

תקרא טוב יש מערכת בקרת יציבות בקורולה האוטומטית!

פורסם
אז ההבדל בבטיחות הוא 2 כריות הוילון בלבד.

למה שתתפשר בבטיחות ? בגלל שהיבואן שם פס גדול על הלקוחות ?

כל או רובן המוחלט של המתחרות יכולות 6 כריות אוויר ובקורולה אי אפשר.

שב ותחליט - פשרה על כוח או פשרה על בטיחות ? ....אז מה החלטת ?.

אם אתה ליסינג ולא ממש מוגבל בדלק אז מה איכפת לך לקחת פוקוס ולהיות עם רגל כבדה על הגז ?. אלא אם אתה נוסע הרבה מאוד בדרכים הרריות ואז אולי ממש לא תהיה מרוצה מהפוקוס וגם זה בספק.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
הפוקוס רועשת ואיטית עד סכנת חיים.

הקורולה עדיפה, גם מבחינת בטיחות.

איטית עד סכנת חיים?! איזה דרמה..אני מרגיש שמישהו פה בסרט.דווקא בפוקוס אחיזה/יציבות כביש ב8 דרגות מעל לקורולה הבינונית -.

פורסם

איטית עד סכנת חיים? כן האוטו כבד , אין הרבה מה לעשות, עקיפות צריך לתכנן טוב יותר. למרות שכמו שאמרו לפני הדרמה שעשית מזה.. אוטו סופר בטוח וסופר מודרני ויגן על נוסעיו היטב.

בכל מקרה אגב מדברים, נסעתי עם קורולה רובוטית במעלה הררי ולטעמי לפחות זה פחות טוב מאשר פוקוס כאשר משתמשים בטיפטרוניק הידני ומושכים קצת את האוטו.

בקיצור, אני לא הייתי חושב פעמיים.

בחירה נעימה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...