Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם, אתמול בערב במהל נסיעה שגרתית נדלקה לי נורה עם סימן קריאה (!) בלוח השעונים של הסוויפט שלי, הרכב ממשיך ליסוע ואין בעיה כלשהי אך יש ריח חזק של דלק (לא בגלל שהרכב ישן, בעבר זה לא היה כך), שמתי לב ברגע שאני לוחץ את הברקס בפתאומיות ובכח במהלך נסיעה הנורה נעלמת לכמה שניות ואח"כ שוב חוזרת.

המנוע של הרכב הוא עם קרבורטור והטיפול ברכבים שכאלו מאוד פשוט (ע"פ מה שהבנתי) , מישהו יכול לתת לי כיוון מה זה יכול להיות?

(פלאגים/חוטי הצתה/פילטרים/שמן/מים) כבר בדקתי, כיוון אחר לחשיבה? אני מזכיר החל גם להיות ריח חזק של דלק ברכב.

הרכב הוא סוזוקי סוויפט שנת 88 אוטומט מנוע 1.0 .

תודה מראש.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

בדוק בדחיפות אם לא חסר נוזל בלמים.

אם חסר יש למלא נוזל בלמים ולהביא מהר המכונית למוסך כדי שיבדקו ויתקנו את החוסר בנוזל בלמים.

אזהרה - מדובר במע' בטיחותית חשובה שזלזול בתקינותה עלול לפגוע בך, בנוסעיך ובמשתמשים אחרים בכביש ועל המדרכות

(אם תאבד את כושר הבלימה במכונית).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי תודה אני אכן אבדוק זאת בדחיפות.

באמת אני צריך ללחוץ את הברקס עד הסוף כדי שהרכב יעצר, בעבר פחות מחצי לחיצה והבלמים היו מגיבים, כיום אני צריך לדרוך את הבלם לרצפה כדי לקבל תגובה מהבלמים.

רק מוסך יכול למלא לי נוזל שכזה? ואיפה הוא צריך להיות בתא המנוע?

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

תסתכל על קיר האש יש רכיב עגול (מגבר בלם) ממנו יוצאת משאבה ועליה מיכל שקוף המיכל הנ"ל הוא מיכל נוזל הבלם.

לדעתי הפתרון הוא פשוט לגשת למוסל כיוון שנוזל הבלם לא נעלם מעצמו יש נזילה ורק הוספת שמן לא תפתור את הבעיה.

לפי השנתון של רכבך כנראה שמדובר בצינור בלם עייף או משאבות בלם אחוריות.

פורסם

כפי שהעירו לפני, רצוי לבדוק את ענין נוזל הבלמים.

נראה לי כי הריח של הדלק יכול להיות בגלל צינור דלק סדוק או פגום, בדוק גם את זה.

דני

• תוכן חדש...