Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בפוקוס שלי ההגה מתחיל לרעוד בסביבות ה-110 קמ"ש. עשיתי איזון אבל זה עזר ממש בקטנה, אמרו לי שהג'נטים עקומים כולם (הראו לי גלים על הג'נטים) וצריך להחליף לפחות את שני הקידמיים.

נראה לי שהאדם שמכר לי את הרכב עשה קומבינה לפני המכירה והחליף עם חבר את הצמיגים\ג'נטים, כי ה-4 צמיגים היו מ-3 חברות שונות ודי בלויים.

החלפתי לפני חצי שנה למישלין, אז הצמיגים בסדר.

איפה אפשר להשיג זוג ג'נטים לפוקוס 2002 במחיר סביר ובכמה?

תודה

פורסם

לך לפנצריות יש גנטים מסגסוגת דווקא יפים במחירים של 1600-1800 חפש אני את שלי קניתי ב 1600 יפים ומספקים

אם אתה מראשון אני יגיד לך איפה אני קניתי

פורסם

איזה ג'אנטים מאגנזיום ? גם אותם ניתן לישר בעלות שולית יחסית יש מקומות בודדים שמישרים ג'נטים כמו שצריך.

תחליף בין האחורים לקידמים , ובמידה והרעידות עוברות מההגה לרגלים אז הבעיה בג'נטים הקידמים .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

לא מחפש מגנזיום, רוצה מינימום השקעה אבל גם תוצאות טובות.

בפנצ'ריה כבר פעמיים החליפו לי ג'נטים בין האחוריים לקידמיים, הזיזו מפה לשם, אבל לא עזר.

איפה אפשר ליישר אותם כמו שצריך? הפנצ'ריסט נשמע לי די סקפטי לגבי יישור.

פורסם

יש מקומות איפה מיישרים את הג'נטים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש מקום טוב בכפר סבא לי סידרו שם ג'אנט, טל'097670883 במידה וזה רחוק לך ,תמתין לרפי לין הוא בטוח יתן לך כתובת של מישהוא קרוב לביתך .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...