Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Dreams are meant to come true

E-man
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכותיי, הייתי בטוח שרכבים ברמת אחזקה כ"כ גבוהה נשארו רק בשטחים.

ממליץ לך להוריד את הפרק של Wheeler Dealers שעסק בדגם הזה, תמצא שם הרבה מידע שימושי.

סע בזהירות. 8)

פורסם

תתחדש.

האוטו יפה ונדיר.

שמור עליו, ובהזדמנות הראשונה העף את הגלגלים המכוערים האלה. הם לא עושים כלום מלבד עוול לרכב היפה הזה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

וואו כמה תגובות :shock:

באמת שתודה לכולם :-P

חולרע

תתחדש יא זבל היא פצצה.....

תודה קשיש :wink: אחרי שאני אסדר את הכיוון הצתה אני מבטיח להביא אותה לת"א.

Casper בימים הקרובים יהיו תמונות גם של התחת המקסים שלה :oops:

Derish המכונית הייתה במצב קשה מאוד מבחינת מנוע, אבל שבוע אצלי (שלוש ימים מתוכם במוסך) והיא מרגישה הרבה יותר טוב

אין מה להשוות בין הרכב בWheeler Dealers לשלי, כול מה שהם היו צריכים לעשות זה להחליף מכסה מנוע ואיזה חלק של הדש.

אלה הבעיות הכי קטנות שיש לי (למרות שאין לי אותם)

היא התחיהל ישור קו מקיף שבגלל רצון להשתמש רק בחלקים מקוריים ולעשות רק את העבודה הכי טובה הישור ימשך עוד חודשיים מינימום .

Smiro, סטיישן יותר יפה :lol:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
בהזדמנות הראשונה העף את הגלגלים המכוערים האלה. הם לא עושים כלום מלבד עוול לרכב היפה הזה.

אני חושב שג'נטים כוורת כמו שבאים מקורי עם הרכב יהיו מאוד יפים.

משהו בסגנון כזה:

wheel.jpg

או גם ג'נטים יפים לטעמי:

2084d1239992330-e30-bottle-cap-rims-set-four-200-btlcap-rim.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אתה עכשו בעל בומר !! , תתחדש.

כדי להיות בעל בומר הוא צריך שלרכב הבווארי שלו יהיו ניפוחי פייברגלאס חסרי טעם, מדבקות בצבעים זוהרים, ג'נטים סיניים ברוחב 10 אינצ' עם צמיגים שעולים פחות מהוונטילים שלהם.

אני מאחל לבחור שלא תהיה לו מכונית כמו שתיארתי :)

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
כדי להיות בעל בומר הוא צריך שלרכב הבווארי שלו יהיו ניפוחי פייברגלאס חסרי טעם, מדבקות בצבעים זוהרים, ג'נטים סיניים ברוחב 10 אינצ' עם צמיגים שעולים פחות מהוונטילים שלהם.

במילים אחרות, נתת להבין שאינך מחבב את הכינוי הרוסי של האוטו הזה. בימר או בימרית כמו שחלק אוהבים לקרוא ל-BMW כאן בארץ נישמע יותר טוב לך? לי יותר טוב נישמע בומר!

על אוטו מסרט בעל אותו שם לא היה את כל מה שאתה מתאר, אין גם על רכב שלי. לכן אני לא יודע ממה נוצרה אצלך הסטיגמא לגבי "בומר" עם פיבר וג'נטים 10".

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
סטיישן זה ה-דבר !

איפה, איפה יוסי פרנקוס, הסטיישניופיל (יש מילה כזו? נראה לי שהרגע המצאתי!)

הנה אני!

תתחדש!

בימר סטיישן זה הבימר היחיד שאני אוהב, והם די מגניבים. יש משהו ברכב ספורטיבי סטיישן שעושה לי את זה.

זה כמו ארנולד שוורצנגר עם שמלת בלט.

פורסם

עוד תמונות

מי אמר תחת ולא קיבל:wink::oops:

dsc697211.jpg

dsc695811.jpg

dsc699011.jpg

dsc697511.jpg

ושוב תודה לערן על התמונות המדהימות :arrow:

ותודה לכולם על התגובות :-P

When you're rife with devastation

There's a simple explanation