Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Dreams are meant to come true

E-man
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע סוף סוף הגשמתי את החלום המוטורי הראשון שלי (שהיא גם המכונית הראשונה שלי).

ואני כיום בעלים של ב.מ.וו סדרה 3 שנת 90, E30 318

Touring (או סטיישן בעברית)

dsc699711.jpg

dsc695711.jpg

הנסיכה הזאת היא הוכחה שחלומות נועדו להתגשם.

ושעם קצת רצון לא מעט עצבים (לא עליה, רק על המוכר הבן ****) ושריטה מאוד מאוד מאוד עמוקה הכול יכול לקרות.

תודה לערן-B18 על התמונות המדהימות.

ערן :-P

DSC_699711.jpg

DSC_695711.jpg

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

מג-ניב! מזל טוב!

גיר ידני או אוטומטי? הזרקה?

יפה ומיוחד!

[עוד תמונות יתקבלו בברכה..]

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

תודה רבה לכולם

בנתיים היא אוטומטית אבל ברגע שהתיבה תהיה ז"ל, הגיר יוחלף לידני.

והיא מנוע 1.8 הזרקה.

ערן-B18 אמור להעלות עוד תמונות במהלך השבוע

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

תתחדש, האוטו ממש ניראה יפה ושמור. יש מאט מאוד כאלה בארץ.

אין כמו בוואריות מסדרות E30,E32,E34 - מכניות האהובות אלי. :-)

בזמנו אני שקלתי את הרכב הספציפי הזה בתור סטיישין לאבא שלי. אני מאוד שמח שאוטו הזה מצא בית חם.

שמור עליה, סע בזהירות. טפל בה רק במוסך שמבין והשתמש בחלקים איכותיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תמיד כיף לרואת אנשים עם טעם אישי , בארץ לחלום על סטיישן זה לא מובן מעליו .

סחטיין ענק , הרכב נראה מעולה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בעקרון, אני לא אוהב את דגמי BMW במיוחד בשנים אלו.

א-ב-ל

הדגם הזה ממש יפה, ונראה שמור ביותר.

תתחדש וסע בדרכים טובות.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

תתחדש! רכב מיוחד ויפה.

מה עם קצת תמונות של התחת הטוניסאי? הרי זה מה שמייחד אותה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

סטיישן זה ה-דבר !

איפה, איפה יוסי פרנקוס, הסטיישניופיל (יש מילה כזו? נראה לי שהרגע המצאתי!)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...