Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע (תרתי משמע) שהיה מפגש מעניין.

חבל שלא יכולתי להגיע מסיבות בריאותיות (יום שישי בים כל היום כולי כוויות שמש מטורפות)

אבל לא משנה מפגש הבא בה"ע.

מנוע חזק בודי קל וזהו.!:-):-)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה מפגש נחמד מאוד

כל פעם יש פרצופים חדשים (במיוחד שלא הייתי די הרבה זמן)

צביקי אני מודה לך אישית על הארטיק המרנין :D

חבל רק שלא יצא לי לשמוע את הסימפוני עקב עומס רב על הלנצ'יה

היה מעניין לראות את "הרמקול" (פיתה) תופעה שניפי (קיפי) הביא :D

בקיצור נחמד מאוד :D

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

היה מפגש מדהים,

היה נחמד להתעלל בריבונים של נימי (למרות ההמלצות גם 500 הרץ לא שרף אותם :)).

היה צחוקים בנוהל הרגיל עם המשפחה של ניר, וחמת החלילים :D.

נהנתי לשמוע את המערכת של אדי, הBIT ONE וגם לראות את הRTA. ממש ממש נחמד +++

נהנתי גם לראות את סטאפ הCARPC של אדם, אחלה עבודה.

מי ששמע אצלי את הכאוס והסינפוני והמערכת בכלל, ואהב - תודה. מי שלא אהב - לא מעניין :).

שמחתי לראות אנשים יוצאים מהלנצ'יה עם חיוך סטייל סינפוני מרוח להם על הפרצוף, תענוג.

פורסם

אני משתדל להביא דברים חדשים ומעניינים..

היה מפגש קצר (בשבילי לפחות - חתכתי מוקדם) כיף לפגוש פרצופים מוכרים וחברים לשיגעון. נקווה שפעם הבאה אגיע עם ה CAR PC.

אני אנסה ל"פתוח" את הריבונים במשך 100 שעות כמו שאמר המוכר, אם לא יילך, כנראה שאני אחתוך אותם ב.. מספרי פח :-) (בסלופ 24DB !!)

במפגש הבא, נראה לי שנגביר טוויטרים עם T AMP.. שיהיה משהו להתעסק איתו..

תודה לניר גרין מונסטר על הייעוץ וההכוונה. תודה לדי ג'יי האמיץ על העזרה שהוא הולך לתת לי במשך כל השבוע הקרוב !!

היה מגניב.

...CASKA for life

פורסם

היה מפגש מעניין מאוד, שמחתי להכיר את האנשים מהפורום, וכמובן שאהבתי מאוד את הרעיונות של המחשב PC בתוך המכוניות. אחלה רעיון!

תודה רבה לאופיר שעזר לי קצת עם כיוון הסאב.

סם.

פורסם

כן, היה באמת אחלה מפגש.

נהניתי לפגוש חברים, לשמוע, להשמיע ולאכול טוב. אמנם הלך לי חצי מיכל דלק, אבל הפידבקים והמחמאות פיצו על כך, אז באמת תודה למפרגנים ואני מתנצל בפני אלו שלא הספקתי להשמיע להם. יהיו הזדמנויות נוספות.

הפעם לא היה חסר אוכל, תודה רבה לתורמים לכך.

תודה רבה לבחור הנחמד שאינני זוכר את שמו ולאלכס80 על העמדה, תודה מיוחדת לאלכס ששלף אותי בכח מאחד הרכבים כדי לדאוג לי אישית לסטייק..

אדי, מה כ"כ קשה לכתוב סינפוני ולא סימפוני?:-D הBIT1 מרשים בהחלט, ובכלל נהנתי לשמוע.

גורל, הרמת חתיכת סטאפ על הCarPC. זה נשמע מצוין. אין על הL4 הזה. דרייבר מגן עדן..

Ctzvi, הקלארוס שלך נשמע מצוין.

ישראל, אולי כבר תתקדם עם הדבר הזה? הרגת אותנו כבר.. ותעדכן כשיהיה מחיר לקינטיק.

שרון, תתחדש על המגאנספורט.

שמעתי ואהבתי מאד את הסאב של סינפוני. האם נמצא המחליף לIDMAX?

אז שוב תודה לכולם ולהתראות במפגשים הבאים.

פורסם
כן, היה באמת אחלה מפגש.

תודה רבה לבחור הנחמד שאינני זוכר את שמו ולאלכס80 על העמדה, תודה מיוחדת לאלכס ששלף אותי בכח מאחד הרכבים כדי לדאוג לי אישית לסטייק..

קוראים לו תומר [MAYJORTOM] והוא מינגל עם אלכסנדר 80 , מקווה שנהנתם מהבשר שעשינו.

אגב גם אני שרפתי חצי מיכל דלק ,וגם את האצבעות במנגל .:-)

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

היה מפגש טוב :-)

תומר אתה :mm_yeah:

צביקה מאוד נהנתי לשמוע אצלך אני מאמין שאחרי שתשחק קצת אם פאזות בכלל יהיה סוף :twisted:

גורל הרמתה באמת אחלה סטאפ ואהבתי לשמוע אותו דווקה בשילוב אם סינפוני ולא אם CHAOS :lol:

אדי מאוד אהבתי את הממשק של הBIT ONE , קצת פחות היתחברתי לסאב שלך ויש לי הרגשה שהרמקולים צריכים לקבל עוד כוח

אבל הסט נשמה טוב מאוד :wink:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

כוח זה בהחלט מה שחסר למערכת הזאת כרגע ואני באמת אנמיך קצת את המידבאסים - ויש לי סה"כ עוד 8 דיבי לפתוח דרך הDRC בווליום שלו ככה שהכל מונחת עדיין.

אחרי בידוד של הדלתות אני אפתח את המערכת הזאת יותר - כרגע, אני אסתפק בזה. :-P

אצל צביקה הסאונד הוא פשוט מרגש, יש רק דבר אחד שהייתי עושה - מותח את מיקום הטוויטרים לקורות או למשולשים של המראות כי זה ממש מצר לו את הבמה ולטוויטרים האלה - יש נוכחות מאוד מיוחדת.

או מוריד אותם לקיקים :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היה אחלה מפגש, תודה לאלכס ותומר על המינגול ..הייתי חייב לברוח מוקדם ולא הספקתי לשמוע יותר מידי...חוץ מהריבונים :-D :-D

פורסם
כוח זה בהחלט מה שחסר למערכת הזאת כרגע ואני באמת אנמיך קצת את המידבאסים - ויש לי סה"כ עוד 8 דיבי לפתוח דרך הDRC בווליום שלו ככה שהכל מונחת עדיין.

אחרי בידוד של הדלתות אני אפתח את המערכת הזאת יותר - כרגע, אני אסתפק בזה. :-P

אצל צביקה הסאונד הוא פשוט מרגש, יש רק דבר אחד שהייתי עושה - מותח את מיקום הטוויטרים לקורות או למשולשים של המראות כי זה ממש מצר לו את הבמה ולטוויטרים האלה - יש נוכחות מאוד מיוחדת.

או מוריד אותם לקיקים :-D

אדי, אני הייתי מוריד מעט מאוד מהמידבאסים ודווקא מעלה את המידים,

זה ישיג אותה תוצאה וידגיש את תחום המיד בבמה.

אגב - הזמנתי מיקרופון כמו שלך :), 11 דולר.

פורסם

תתחדש גורל, אני יודע שאתה הולך להנות ממנו.

תוריד מהת'רד של "יריית הפתיחה" או שזה בעצם בת'רד של הRTA של דני את הקובץ קליברציה - הוא עובד נהדר.

וכן, אני הולך לנסות את זה - אני גם אנסה להעלות קצת את הטוויטר השמאלי - אליקו שם לב למשהו שאולי באמת יעשה שיפור ברכב ובאמת - יש לו שמיעה טובה מאוד.

אבל שוואעיה שוואעיה - לא לחוץ :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה זה שמיעה טובה?

חשבתי שזוג 15" דופקים את השמיעה :(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...