Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היה מפגש גדול יחסית עם נוכחות מכובדת. כנראה שמרווח גדול מהמפגש האחרון + על האש עושים את שלהם (ובמיוחד - חומוס לא היה חסר הפעם!) :-D

מצד שני חבל על מפגשי צפרכז, אבל עד שאוכלוסיית הפורום לא תכיל יותר צפוניים הם לא יתקיימו יותר.

אתם מוזמנים לשרשר תגובות ותמונות! (רק לא לשכוח לצנזר לוחיות רישוי)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא ממש לא נגמר, כשעזבתי (לפני חצי שעה +-) עדיין היו רוב האנשים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רציתי לבוא ולשמוע מערכות כמו שצריך (שלי זה הזבל של הזבל לעומת האחרים אבל אני מרוצה ממנה, אחוריים 400W של פיוניר וקדמיים פולק אודיו לא זוכר כמה)

אבל... האוטו לא שלי (אבא)

מקווה להגיע למפגש הבא :]

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

היה מפגש ממש סבבה,

צביקה - אהבתי הסימפוני - מאוד.

גורל - סוף סוף יצא לי לשמוע את המערכת שלך, כן - שומעים פיצוץ ועוד ביחס לזה שהמערכת לא מכוונת.

רנזי - אחלה סט!

היה נחמד לראות את כולם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אחלה מפגש נהניתי מאוד למרות שבאתי פצוע ,מקווה שנהניתם מהסיבוב על האופניים:lol:.

ניר(גרין מונסטר) אני מבקש ממך לא להביא את המשפחה שלך לנגן לנו בחמת החלילים הסקוטית שלכם וזאת דעתי.:-D

צביקה תודה על הארטיקים ותודה לאלכסנדר 80 שעזר למנגל ועשה סדר ניקיונות אחרי זה.8)

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

איפה היו הנקנקיות שהבטחת? אחת לא ראיתי.

פורסם

בגלל שנסענו ישירות מהאופניים למפגש לא עברתי בבית לקחת דברים אז הבאנו שישיית קולה ששוב נשארה שלמה נראה לי.:-)

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

היה מפגש נחמד מאוד.

ואפילו יצאתי עם כמה רעיונות לשידרוגים.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

יש לי קטע וידאו קטן, אני אנסה להעלות אותו .:-)

מפגש ראשון שלי ,היה נחמד להכיר את החברה מאחורי המקלדת.

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

היה אחלה מפגש כולל הופעת בונוס של הצמד הסקוטי (נו טוב, רוסי :wink:)

תודה על שיעור די כואב בריבונים ולמה לא רואים אותם בהתקנות.

הסינפוני אכן מדגדגים קצוות עצבים במרכז הרגש, היה קשה לצאת מהלנצ'יה. ואחר כך מתפלאים למה ראש ממשלת איטליה עושה את מה שהוא עושה בווילה שלו.

מקווה שנהניתם מהחומוס, אין לי בעיה להיות אחראי על העניין גם במפגשים הבאים.

לצערי (וכהרגלי) שכחתי את הסוללות במטען ולכן אין תמונות. יש סרט קצר בסלולרי של חמת חלילים למי שמעוניין :roflmao:

נתראה במפגשים הבאים.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תוכן חדש...