Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי יש בידי סכום דיי מועט אני בן 18 והוצאתי רישיון ואני מחפש מערכת טובה לרכב

עד 1000 שקל לדעתי אני לא רציך מגבר מערכת רמקולים וטויטרים

שישמעו חזק ויפה אפשר למצוא דבר כזה?

אהה ואני מאזור ירושלים עם מישהו יכול לעזור לי איפה אפשר לקנות בירושלים כולל הרכבה אני ישמח

***נקודה, פסיק, סימן קריאה וסימן שאלה הם חבריך הטובים, אתה מוזמן להשתמש בהם***

פורסם

אתה רוצה להשקיע 1000 שקל ולסיים שם ? או שאתה מתכנן לאט לאט לשפר את המערכת שלך ?

כמה חדש הרכב שלך ? אי פעם החליפו חלקים ?

תראה ב1000 שקל אין הרבה אפשרויות ובטח אם אתה רוצה רכיבים חדשים, בכלל רצית גם התקנה חיצונית.

הייתי ממליץ לך לראות אם אתה יכול להגדיל את ההשקעה שלך.

ובהצלחה.

פורסם

קודם כל מראש לך על יד שנייה, חפש מורל פולס (גם חדש) או הרץ ארגי כסט קומפוננט ולך על HU סביר, משם תמשיך לאט לאט.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

שלום!

בתקציב הנ''ל אין הרבה אופציות.

בתקציב של יד שניה,תוכל למצוא רדיו דיסק פשוט עם 2 יציאות למגבר וחפש קומפוננט בכיוון של מורל\ג'ייביאל וכו'.

אל תשכח שתצטרך כמה שקלים בצד להתקנה (אלא אם אתה מבצע אותה לבד).

• תוכן חדש...