Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם נותנים לי תחושה שהרכב עבר וקס עם חומרי דיטיילינג :roll:

מחר אני אצלם את הוקס, בכיף.

אינני יודע כרגע כמה עולה הוקס, משום שקניתי אותו משכן שנותן לי חשבון על כל דבר שהוא עושה לי פעם בחודש.

כשהוא יתחשבן איתי אני אדע, הוא הבטיח שזה יהיה פחות מ120 ש"ח :)

ואת התהליך ? לוקח שתי חתיכות מיקרופייבר, עם אחת לוקח קצת וקס, מורח בעיגולים, מחכה 15 שניות ואז מבריק עם המיקרופייבר השני. כך על כל הרכב.

ואני רואה שבאחת התמונות של הפנס האחורי יש שאריות וקס :x

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא יפה לקחת לי את הקרדיט על גילוי הווקס הזה.... :)

אפשר לקנות אותו באוטודיפו כחלק משלישייה של מוצרים DUPONT בעלות של כ80 ש"ח.

(או לבדו בעלות של 50-60 ש"ח)

הווקס הזה נותן תוצאות יפות מאוד, לפחות ברמה של CARPLAN אם לא יותר.

אני מציע אולי לשרשר את כל שירשורי הווקס השונים, כי מרוב ווקס לא רואים את השרשורים האחרים.

IMG_083s1.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה מה שאני משתמש בו

ואלה תוצאות מהיום(מצטער על התמונה צילמתי מאוחר, תמונות טובות יותר בהמשך

בן

IMG_6980.jpg

IMG_7043.jpg

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

שבוע טוב

אחלה תוצאות לכל תותחי הווקס למיניהם ;) - עלו והצליחו.

שאלה לאלון (פותח השרשור) - ראיתי אימפרזה כמו שלך שלשום,רק דגם GX במקום RX,בנוסף היה לה מכסה מנוע עם כונס אוויר כמו שיש ב WRX\STI מקדימה :shock:. שיפור מיוחד? או שזה סטנדרט?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שיפור. ייתכן מאוד שזה סתם כונס שהודבק על המכסה מנוע. GX היא רמת אבזור סה"כ, רק לSTI\WRX יש כונס אוויר מקדימה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...