Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ba(l)ss shaker

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה 15 שלי עושה לי שקשוקה ,אני מפחד גם שהוא ישבור את הצעצוע הזה באחד הבאסים.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

גם ה-12 הנוכחי שלי עושה לי סמטוחה ברכב :-P (זמני, זמני..:lol:).

לא צריך שום BALLS SHAKER. אולי את השיר SALT SHAKER :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אאל"ט יש אחד כזה לאחד מחברי הפורום, אולי הוא יוכל לתת את רשמיו אם זה כבר מותקן.

יש עוד מוצר הפועל על אותו עקרון, רק יותר גדול ומסיבי שיושב על רצפת הרכב.

לדעתי הרעיון נחמד, תדרים נמוכים לא שומעים כי אם "מרגישים" וזה בדיוק מה שהבאס-שייקר נועד לדמות, אבל במבחן התוצאה מסופקני אם הוא באמת יכול להוות תחליף לסאב וופר אמיתי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לדעתי זה מוצר שנועד עבור אותם אנשים שממש לא רוצים להתקין סאב ברכב אבל כן רוצים לקבל קצת מהתחושה של הירידה לעומק, אל תשכחו שהמוצר מיוצר ע"י חברה מאוד מכובדת בתחום הSQ - אאורה סאונד.

אני מאמין שלמי שיש סאב 12 או 15 בתוך רכב, ממש אין צורך בבאס שייקר.

אולי סאב 10 אינטש עדין שזקוק לטיפה עידוד :wink:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לדעתי זה נותן תחושה קצת יותר חדה וברורה של הבאס. הרי סאב גם כשהוא מפציץ עד כדי בחילה הוא לא מרעיד את התחת במכות חדות ומצליפות.( ואין לי נטיות:-)) הוא פשוט מפרק הכל. וכשיש סאב SQ אז נחמד שיתלוו גם רעידות בכסא. אם למישהו יש וופר או סאב קרוע ממש, שיתרום לי, אני יבנה לבד ויעשה ניסוי.

פורסם

זה מוצר מגניב - אבל הוא בטח ובטח לא מחליף לסאב.

כאשר הוא בא בנוסף לסאב זה יכול להיות נחמד . במקום זה לא מספיק.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אגב, ברכב עם כריות אוויר, חיישני לחץ או חימום במושבים הייתי חושב פעמיים אם להתקין דבר כזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...