Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי טיוטה קרולה 2006 GLI יד שנייה

ויש בטויטה קודן של חברת Sanji (מצורף תמונה)

יש לי רק קוד של בעל הרכב הקודם

אני לא יכול לשנות את הקוד כי אין לי ספר הוראות

איפה אפשר להשיג את הספר הוראות?

(הקודן לא מותקן על ידי טיוטה)

pic_166_w350.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קודם כול תודה

על הוראות באנגלית

אבל האנגלית שלי קצת חלודה

אתה יכול לתרגם לי תכלס מה עושים בשביל להחליף את הקוד

(אני לא מזלזל חלילה בהוראות ששלחת לי אני ידפיס וישמור אותם במסמכים ברכב)

אבל אם אפשר תתרגם לי את הוראות (תחסוך לי לנסוע לקרוב משפחה)

מה עושים שלב 1, מה עושים שלב 2, וכ"ו

בתודה מראש

פורסם

שינוי הקוד:

אתחול האמוביליזר עם 4 ספרות הקוד שלך:

כאשר האמוביליזר חמוש (כאשר אתה נכנס לרכב ועוד לא נגעת בו והנורה מהבהבת לאט) הכנס את הקוד בעל 4 הספרות שלך.

נורת הלד צריכה להכבות.

אחרי זה לחץ על הספרה 5 והחזק עד שלוח המקשים עושה צפצוף חזק ונורת הלד צריכה לדלוק באופן קבועה.

(עכשיו אתה במצב שינוי הקוד)

עכשיו הכנס את 4 ספרות הקוד החדשות שלך, אחרי שהקוד הוכנס לוח המקשים צריך לעשות צפצוף חזק(נורת הלד דולקת רצוף)

הכנס שוב את 4 ספרות הקוד החדש בכדי לאמת אותו, אחרי שהקוד הוכנס כראוי לוח המקשים ישמיע צפצוף חזק ונורת הלד תתחיל להבהב לאט, עכשיו 4 ספרות הקוד החדש נשמרו.

זהו תרגום מדוייק של ההוראות לשינוי הקוד, עלייך לבצע ולעקוב אחר ההוראות בדיוק ובזריזות, בהצלחה.

• תוכן חדש...