Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לדירה שכורה מזגן משומש,שאולי ישאר בדירה אחרי העזיבה,משהו כמו 2.5 כח, לא משנה אם זה יהיה גם מזגן תחתי שכזה(מן הסתם יותר זול מעילי) וצריך גם מתקין שיעשה הכל קומפלט(ולכן אני נמנע מלקנות ביד 2 מזגן ולחפש מתקין) ויתן סוג של "אחריות" כזו שיום אחרי ההתקנה לא ילך המזגן.אם יש פה מישהו שיש לו נסיון עם מתקין הגון או עזרה כלשהי-אשמח.

פורסם

מזגן ניד זה הפתרון הכי זול בשבילך.

התקנה לבד תעלה לך סביב ה650/ 750 ש"ח (תלוי באורך הצנרת). את המתקין לא מעניין אם המזגן חדש או משמומש.

היתרון בנייד שאין לו עלות התקנה, הוא עובר איתך לכל מקום ושומר על הערך שלו בתור משומש.

עד אתמול היה לי בחדר שינה מזגן נייד של אלקטרה 1.25 כ"ס שעשה את העבודה והוחלף באינוורטור של LG

יוני

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

למישהו יש התנסות(חיובית או שלילית ) עם מזגן נייד לסלון בגודל 30 מטר?

ועדיין מחפש מתקין למזגנים משומשים(אזור המרכז)

תודה

פורסם

דווקא כיום עיליים יותר זולים.

גם אני חיפשתי פעם כזאת קומבינה, בסופו של דבר רכשתי מזגן חדש של משהו כמו 1.25 כ"ס של אלקטרה שיצא יחד עם התקנה 2000 ש"ח ,כאשר סיכמתי עם בעלי הדירה שההתקנה על חשבוני, וכשאני יוצא מהדירה אני מקבל את מלוא הכסף על מחיר המזגן.

אז יצאו לי מהכיס משהו כמו 500 שקל התקנה, אבל נהניתי מזה במשך 3 שנים כאשר שכרתי שם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בעל הבית מבוגר ולא מעוניין להשקיע ושאשלם לו דרך השכ"ד,רוצה רק שקט

בכל מקרה חשבתי על מזגן משומש, כזה שאוכל למכור (או במקרה הכי גרוע-להשאיר) לדיירים הבאים

נראה לי שאקנה מזגן משומש ואחפש מתקין

פורסם

שיהיה בהצלחה.

בדרך כלל אנשים מפרקים את המזגן רק כאשר הוא מתחיל לעשות בעיות, ומעטים המקרים שמשדרגים בלי סיבה

אז תשים לב שלא תקנה חתול בשק, או לחילופין שההימור לא יהיה גדול מדי כספית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...