Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רדיו דיסק חדש? (אין לי חיבור aux ברדיו טייפ הזה ואני כעיקרון צריך רק את החיבור של הaux כדי לחבר את הנגן mp3 ולשמוע באוטו מוזיקה,ואני לא רוצה להוציא כ700 שקל על רדיו דיסק רק בשביל החיבור הזה...יש פתרון אחר?)

פורסם

דווקא יש כזאת, האיכות כנראה כמו של קלטת מן הסתם

יש גם משדר רדיו קטן שמתחבר לנגן ולמצית ואז אתה מכוון את הרדיו שלך לזה, ואז יש לך איכות של רדיו

דרך אגב רדיו דיסק עם aux לא צריך לעלות 700 שקל http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=259856

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

חוץ מיד שניה , יוכל לרכוש פיוניר בגרסאות הפשוטות עם חיבור AUX חדש מהחנות ב 400 ש"ח.

ובעניין קלטת עם כבל לחיבור AUX? אשמח לקבל קישורים , מעולם לא נתקלתי בכזה דבר. נשמע קצת הזוי:|.

פורסם

אין קלטת כזו.

אם לא היה ולא הייתי מנסה קלטת כזאתי, אז לא הייתי אומר.

פעם חיברתי קלטת כזאתי עם MP3 (אפילו אחי לא מזמן חיבר כזה אצלו ברכב).

Kia Sportage, 2014 

פורסם

ומה עם העובדה שהאיכות היא של קלטת?

אין דרך להוסיף אצל מתקין מורשה או מכונאי חיבור aux בנפרד לרדיו שיצא אפילו דרך הכניסה של הקלטת ברדיו טייפ? (מחברים את היציאה של הaux לכבלים המתאימים)

אל תגידו שזה לא רעיון נחמד :-)

פורסם

לדעתי שווה לנסות את הקלטת.. היא עולה 37 שקלים, מחיר די זול.

חלק אמרו לי שהיא דווקא בסדר, וחלק אמרו שהיא לא משהו.

עדיף לנסות את זה ולראות אם זה מתאים לך.

• תוכן חדש...