Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי רכב לבדיקה, הבודק אמר לי בסוף שהוא לא הצליח לקרוא את כל מספר המנוע כי הוא מכוסה חלודה ולא ברור

אני מעוניין לרכוש את הרכב אך חושש מהעיניין. מה ניתן לעשות? האם הרכב יעבור טסט?

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

מציע לך לא לקחת את הרכב.

אני אכלתי הרבה חסה השנה עם מספר שטיפה החליד אבל היה קריא ביותר - אחד הבוחנים במכון "אפק" החליט שהמספר עבר השחזה ואח"כ נאלצתי להגיע למשרד הרישוי שטען שאני זה שהשחיז את מספר המנוע ולכן הוא טיפה חלוד.

מיותר לציין שזה בולשיט מוחלט - אבל הטרטור הביא אותי למחוזות שלא רציתי להיות בהם וכמעט לאיבוד שפיות נפשית.

בכל מקרה אם הבוחן לא מצליח לקרוא את המספר, יכול להיות שזה שטות כמו אצלי, רק במידה חריפה יותר. אבל את התוצאות אתה (כנראה) תרגיש בטסט.

(כמובן שאם זה חלוד עד מאוד יש סיכוי שבהחלט הושחז מספר מנוע והמנוע המקורי הוחלף, אל תפסול את האופציה)

המלצה שלי - תתרחק.

פורסם
מציע לך לא לקחת את הרכב.

אני אכלתי הרבה חסה השנה עם מספר שטיפה החליד אבל היה קריא ביותר - אחד הבוחנים במכון "אפק" החליט שהמספר עבר השחזה ואח"כ נאלצתי להגיע למשרד הרישוי שטען שאני זה שהשחיז את מספר המנוע ולכן הוא טיפה חלוד.

מיותר לציין שזה בולשיט מוחלט - אבל הטרטור הביא אותי למחוזות שלא רציתי להיות בהם וכמעט לאיבוד שפיות נפשית.

בכל מקרה אם הבוחן לא מצליח לקרוא את המספר, יכול להיות שזה שטות כמו אצלי, רק במידה חריפה יותר. אבל את התוצאות אתה (כנראה) תרגיש בטסט.

(כמובן שאם זה חלוד עד מאוד יש סיכוי שבהחלט הושחז מספר מנוע והמנוע המקורי הוחלף, אל תפסול את האופציה)

המלצה שלי - תתרחק.

אשמח לקבל עוד חוות דעת, סה"כ דיברתי עם מוסכים ואמרו לי שיש פתרון לדבר הזה.

אם יקרה מצב שאני כן אצתרך להגיע למשרד הרישוי, מה הפרוצדורה שם?

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

עזוב אותך.

אל תכניס ראש בריא למיטה חולה.

גם אם מישהו יגיד לך שזה תקין ושאין עם זה בעיות ואפילו זה גורם מוסמך, כשתבוא לטסט זה לא יעניין אף אחד.

ותאמין לי שכשיתחילו הבעיות אתה כל-כך תבכה על זה שלא שמעת כשאמרו לך לא לקחת סיכון עם זה.

אני בטוח שיש עוד רכבים בשוק שיתאימו לדרישות שלך בלי בעיה כזו.

פורסם

רוצה לשמוע מה הפרוצידורה?

לאכול "ז". זה מה שאני אכלתי שם.

הגעתי לעמדה מספר 1 במשרד הרישוי בחיפה.

חיכיתי שעתיים וחצי.

יצא בוחן עצבני שהתרגז על זה ששוב פעם שלחו אליו מכונית ממכון אפק - כנראה שיש סכסוך ביניהם.

לקח את המכתב שהיה לי מחברת לובינסקי על מקוריות המנוע והתאמתו לרכב - ואמר לי בזו הלשון:

"תדחוף מכתב שלך לתחת, אתה הולך לחברה תעשה טיפול תקבל מה שאתה רוצה, תדחוף זה לתחת".

ציטוט מדויק.

אח"כ פתח את מכסה המנוע - הסתכל לשנייה על המספר - אמר לי "בוחן צודק זה השחזה כמו אני לא יודע מה"

ואז אמר "לך קיבינימאט".

אתה רוצה לאכול את זה? בבקשה. ועוד אצלי מספר המנוע קריא לגמרי, רק טיפ טיפה חלודה יש עליו.

אצלי זה נגמר בהוצאת כפל רישיון וגיחה למכון רישוי אחר שם לא עשו את הבעייה הזו.

מכאן זה כבר עניין שלך: אני הרי לא מכיר אותך - אבל אם אתה ממש רוצה את הרכב, אז בבקשה. מקווה שיש לך רוטב צ'ילי כדי לתבל את הח*א שאתה הולך לאכול עם האוטו.

• תוכן חדש...