Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ביצעתי בדיקה לרכב מסוג פולסקווגן פולו, שנת 2002, אוטומט, ובבדיקה התקבלו הרבה דברים חריגים..

נא דעתכם על הבדיקה הבאה:

X מנוע, מערכת קרור, מערכת דלק, מערכת הצתה: רעש מערכת שסתומים, נזילות שמן, לברר החלפת רצועת תיזמון, לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, לתקן-סיבובי מנוע לא יציבים, מאווררים רועשים.

X מערכת פליטה: מערכת פליטה רועשת.

X סרן קדמי ומערכת היגוי: לתקן זוויות היגוי וסרן אחורי

X קפיצים: בולמי זעזועיים אחוריים חלשים.

X שילדה ומרכב, ליקויים בעלי משמעות נמוכה: תיקוני פח וצבע, הוחלפה שימשה קידמית, פגיעות בפח ופגמים בצבע.

V מערכת בלמים (ללא פירוק גלגלים).

X צמיגים: צמיג אחורי ימני פגום.

X מערכת תאורה (כולל מצבר): מצבר ישן.

X העברת כוח: נקישה בשילוב הילוכים, כפתור בורר הילוכים נתפס.

V מחוונים.

הערות כלליות: פגמים בריפוד.

על פניו נראה רכב על הפנים, לפחות בעיני אדם כמוני שלא כל כך מבין ברכבים. מה דעתכם על הרכב הנ"ל?

פורסם

על פניו ניראה הרוב ככסת"חים רגילים ואינני רואה משהו חריג.

אבל גם ניראה שיש צורך ביישור קו. ממליץ לגשת למוסך ולקבל הצעת מחיר לתיקון הליקויים.

לגבי נקישות במעבר הילוכים, ממליץ לבדוק עד כמה זה חמור. זה יכול להיות כסת"ח ויכול להיות גם לא.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היי תודה

לגבי המצבר, הצמיגים, הריפודים והפחחות פחות אכפת לי כי זה שטויות שבקלות אפשר להתגבר עליהם.. ופה ברור מה טוב ומה לא.

בעקרון החצי הראשון מדאיג אותי, מה שנכתב על מנוע, נזילות שמן, רעשים בהילוכים, רעש ממערכת פליטה ומאווררים, סיבובי מנוע לא יציבים, קורוזיה ונזילות, בולמי זעזועים חלשים, ונאמר לי גם שהרכב מושך ימינה בנסיעה.

מה כל הדברים האלה אומרים? כי הבנתי שבאמת זה יכול להיות כסת"חים וזה יכול להיות גם הרבה מעבר...

מה שעוד יותר מחשיד הוא שהבנאדם טען שהרכב פיקס ושהוא כבר עשה לו בדיקה ולא נמצאו ליקויים, ופתאום בבדיקה שלי יש כל כך הרבה דברים שהם ליקויים. גם נאמר לי שכל הזמן הוא טופל בצ'מפיון ופתאום הוא חזר בו שהוא טופל עד לפני שנה בצ'מפיון.

זה לא אמור להיות מדאיג?

• תוכן חדש...