Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה 4 ג'נטים OZ מקוריים לקליאו ספורט. 2 דרושים יישור, אחד סבבה ובקשר לרביעי אני לא יודע. הישר שבחבורה סובל ממעיין צביעה מכוערת בצבע בז' בחלקו, לא עבר תיקון (כך נראה).

2 מהג'נטים נועלים SP9000 שחוקים במידת מה בקצוות (הרכב נסע תקופה עם פרונט לא ישר - שפיעה), ויש את שני ה SP9000 הנותרים מאותו הסט, לא מורכבים ובמצב מצוין. הצמיגים בני 26 חודשים ונמצאים על הרכב 22 חודשים (יש אנשים שקונים צמיגים טריים..).

מצורפות 2 תמונות מעפנות, אשלח נוספות ברזולוציה גבוהה לכל דורש.

מחכה להצעות (אין לי מושג כמה לבקש)

גיא 698644 0524C:\Documents and Settings\user\Desktop\DSCF0117C:\Documents and Settings\user\Desktop\DSCF0119

טוב אני לא מצליח להעלות תמונות ראו יד 2 או שלחו מייל בפרטי

תקנו אותי אם אני תועה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • 5 שבועות מאוחר יותר ...
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב אני עובר דירה, והג'נטים יימח שמם לא עוברים איתי. תתקשרו, תציעו הצעות, הבחור החביב ביותר (שייתן לי הצעה סבירה) ייזכה בהם..נא למהר אני עובר ביום רביעי (פיליפ אתה חי?)

גיא 698644 0524

תקנו אותי אם אני תועה

• תוכן חדש...