Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קטע ממאמר מענין

Let’s go to the mystery area that’s really what makes the car run….or accelerate. I call it Transient Response or Recovery Time. How long does it take for an engine to recover from being yanked down 2000rpm on a shift and accelerate back to the redline again….that’s the mysterious quality that all killer engines have, and it’s not something that will show up in "conventional" dyno testing. Quite the contrary, I’ve NEVER seen an engine that possessed this quality make big HP. We rarely even look at HP#’s when testing (I stopped that in ’77). The only "number" I’m concerned in is: How much time does it take this engine to accelerate a given "load" from point A to point B. If the rpm range you anticipate operating in is for instance from 5000 to 8000rpm, the combination that will pull the "known load" from the bottom to the top the quickest will ALWAYS be the engine to run regardless of HP. Several years back, one of our NASCAR programs was so dominant that everyone said we had at least 695 HP. to run the way we did, and I will admit that we did have some engines that approached that number, however, all the "big HP." engines required more than 1.5 sec. more time to accelerate the load from 6000 to 7600rpm than another "special" engine we’d built. The "special" engine ran almost 10 mph higher lap speeds and it never made more than 590 HP. on the dyno when we decided to "check".

פורסם

תודה על המידע מעניין מאוד

תרגום לאלה המתקשים להבין:

בוא נלך על מסתורין באזור זה באמת מה שעושה את המכונית לרוץ .... או להאיץ. אני קורא לו חולף זמן תגובה או השחזור. כמה זמן לוקח לי להחלים מנוע מלהיות yanked למטה 2000rpm על המשמרת וכן להאיץ לראש redline שוב .... כי את מסתורי של איכות כי כל מנועי יש רוצח, וזה לא דבר אשר יוצגו ב "קונבנציונליים" dyno בדיקה. נהפוך הוא, אני מעולם לא ראיתי כבר מנוע כי איכות זה מטורף להפוך גדול של HP. אנו לעיתים רחוקות גם תסתכל HP # זה כאשר בודקים (עצרתי כי'77). רק "מספר" אני מודאג ב היא: כמה זמן לוקח מנוע זה להאיץ נתון "לטעון" מאת א 'עד נקודה לנקודה B. אם אתם צופים RPM טווח הפועלת היא למשל בין 5000 ל 8000rpm, שילוב זה למשוך את "הידוע לטעון" מעומק הדף המהירה תמיד יהיה להפעיל את המנוע ללא HP. כמה שנים אחורה, אחד NASCAR התוכניות שלנו היה כל כך דומיננטי שכולם אמרו לנו לפחות 695 HP. כדי להפעיל את הדרך שעשינו, ואני מודה כי עשינו את זה יש כמה מנועי ניגש את המספר, אולם, כל "הגדולה של HP". מנועי נדרש יותר מ -1.5 שניות. זמן רב יותר כדי להאיץ את הטעינה של 6000 ל 7600rpm אחר מאשר "המיוחד" מנוע היינו בנויים. את "מיוחדת" מנוע רץ כמעט 10 מייל / שעה חפיה במהירויות גבוהות יותר, והוא אף פעם לא עשה יותר מ 590 HP. על dyno כאשר החלטנו "לבדוק".

פורסם

google translate? ^^ לא מומלץ.

ולגבי הכתבה קראתי בינתיים רק חלק (מה שאתה

כתבת פה).

נשמע מעניין. אבל בתכלס זה יודע שכ"ס זה ממש

לא מה שיכריע איך המנוע יפעל. יש עוד הרבה

גורמים לא פחות חשובים .

אני אישית מעדיף מומנט גדול יותר , ומוכן לוותר

על הכ"ס.:)

נחש על איזה רכב אני מדבר. :D

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

וכל רכב עם יחס משקל@כ'ס יותר גבוהה מהם יקח אותם (שלש נקודות)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תודה על המידע מעניין מאוד

תרגום לאלה המתקשים להבין:

בוא נלך על מסתורין באזור זה באמת מה שעושה את המכונית לרוץ .... או להאיץ. אני קורא לו חולף זמן תגובה או השחזור. כמה זמן לוקח לי להחלים מנוע מלהיות yanked למטה 2000rpm על המשמרת וכן להאיץ לראש redline שוב .... כי את מסתורי של איכות כי כל מנועי יש רוצח, וזה לא דבר אשר יוצגו ב "קונבנציונליים" dyno בדיקה. נהפוך הוא, אני מעולם לא ראיתי כבר מנוע כי איכות זה מטורף להפוך גדול של HP. אנו לעיתים רחוקות גם תסתכל HP # זה כאשר בודקים (עצרתי כי'77). רק "מספר" אני מודאג ב היא: כמה זמן לוקח מנוע זה להאיץ נתון "לטעון" מאת א 'עד נקודה לנקודה B. אם אתם צופים RPM טווח הפועלת היא למשל בין 5000 ל 8000rpm, שילוב זה למשוך את "הידוע לטעון" מעומק הדף המהירה תמיד יהיה להפעיל את המנוע ללא HP. כמה שנים אחורה, אחד NASCAR התוכניות שלנו היה כל כך דומיננטי שכולם אמרו לנו לפחות 695 HP. כדי להפעיל את הדרך שעשינו, ואני מודה כי עשינו את זה יש כמה מנועי ניגש את המספר, אולם, כל "הגדולה של HP". מנועי נדרש יותר מ -1.5 שניות. זמן רב יותר כדי להאיץ את הטעינה של 6000 ל 7600rpm אחר מאשר "המיוחד" מנוע היינו בנויים. את "מיוחדת" מנוע רץ כמעט 10 מייל / שעה חפיה במהירויות גבוהות יותר, והוא אף פעם לא עשה יותר מ 590 HP. על dyno כאשר החלטנו "לבדוק".

תודה!

לי dyno מאוד.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

שום דבר חדש. בעיקרון, מדובר על עקרונות פשוטים וידועים:

• נתון "שיא ההספק" לא אומר הרבה. מנוע לא עובד בנקודת סל"ד קבועה, אלא בטווח יעיל מסויים (במאמר 5000 עד 8000). הספק ממוצע ע"פ טווח סל"ד זה הוא הנתון המשמעותי יותר.
  • יש הבדל בין ביצועי "מצב יציב" (STADY STATE) לבין ביצועים בהאצה (כלומר דינאמיקה של מצב לא יציב). הדוגמא הפשוטה ביותר זה 2 מנועים זהים לחלוטין מלבד משקל גלגל התנופה. לשני המנועים יהיו ביצועים זהים במצב יציב אבל התנהגות שונה בשינויי סל"ד.

106GTI - Deus ex machina

• תוכן חדש...