Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו איזה כותרת מצאתי הבוקר:http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/888/348.html?hp=0&loc=101&tmp=6373

"עופר יעקב ממד"א כרמל סיפר ל-nrg מעריב כי האישה הספיקה לספר כי הם קיבלו את הדג מחבר משותף, ואז איבדה את ההכרה."

מקווה שהאנשים יחלימו ולא יגרם להם נזק בלתי הפיך,אך לעזעזל איך אפשר להגיע למצב כזה?! מה הם חשים יפנים? גם הם רשאים לבשל את הדג הזה לאנשים אחרי 19 שנה של לימודים עם סמוראי.

איזה חבר נחמד יש להם שמציעה להם דג רעיל מה הוא ציפה שהם ישימו אותו ליופי?כאילו באמת.

מאוד מקווה שהאנשים יחזרו להיות בריאים ושלמים אך המשחק הזה היה עלול לעלות להם בחייהם..

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אני יודע שזה נכתב בתגובות לכתבה, אבל נזכרתי בזה עוד לפני שקראתי את התגובות וממילא אף אחד לא הזכיר את זה פה:

יש פרק במשפחת סימפסון שבו הם הולכים למסעדה יפאנית, ובזמן שהשף מתעסק בחניה עם המחנכת של בארט, הומר מזמין דג פוגו, והסו-שף נאלץ להכין אותו. כמובן שהוא מפשל, הומר חוטף הרעלה והחגיגה גדולה :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ניתן לאכול את הדג הזה, אך יש לנקות אותו בצורה מאוד קפדנית.

למה אנשים מתעקשים, אין לי מושג.

אינני חובב דגים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

למה אנשים מתעקשים, אין לי מושג.

ריגוש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

העניין הוא שזה דג שמתחיל להשתלט על המרחב הימי כאן ויוצא בכמויות גם אצל דייגים חובבנים, כאלה שבחיים שלהם לא הוציאו סרדין של 200 גרם פתאום מוציאים דגים במשקלים של 2, 3 קילו ורוצים לעשות איתם משהו.

פורסם

ואני אנצל את השרשור כדי לשאול איך לעזאזל אנשים מגיעים למצב שהם אוכלים דגים משפך הירקון?

אני רץ בבקרים על הגשר שליד רידינג ותמיד יש שם אנשים שפורשים רשתות.

אני לא מדבר על דיג בחכה לשם ספורט, אלא הם ממלאים בכל פעם ארגזים בדגים ולוקחים אותם.

נכון שמדובר בשפך הירקון, כי בירקון עצמו הושמדו לפני מספר חודשים כל הדגים עקב השריפה בהוד השרון שהזרימה דטרגנטים לנחל, אבל בכל זאת - הזיהום זורם לים.

פורסם
העניין הוא שזה דג שמתחיל להשתלט על המרחב הימי כאן ויוצא בכמויות גם אצל דייגים חובבנים, כאלה שבחיים שלהם לא הוציאו סרדין של 200 גרם פתאום מוציאים דגים במשקלים של 2, 3 קילו ורוצים לעשות איתם משהו.

הוא עד כדי כך משטלת על המרחב הימי? אבל הוא גם לא נראה מי יודע מה דג סימפטי שתרצה לאכול,כולו עם קוצים ומגעיל,לא ממש מעורר תעבון ואפילו מזהיר אותך מראש שזה לא טוב לאכול את זה.

לגבי היפניים שעושים מזה מעדן,הדג צריך לעבור ניקוי טוטאלי באמצעות עלים ועצות ים ועוד כול מיני דברים מהמטבח היפני,זאה היא עבודה מאוד מפרכת וקשה כך שזה לא ממולץ לנסות בבית:).

ואני עדיין לא מבין איך אנשים מכניסים משהוא לצלחת שלהם מבלי לדעת מזה במיוחד כש זה איזה חבר מביא להם דג שהוא תפס בעצמו.

פורסם

כבר קרו מקרים בעולם שאב משפחה חשב שהוא יודע לנקות את הדג הזה לארוחת הערב

ושכל המשפחה הלכה לישון הם כבר לא קמו בבוקר

למה לאכול את זה - גם נחשב לטעים וגם מפאת הריגוש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ואני אנצל את השרשור כדי לשאול איך לעזאזל אנשים מגיעים למצב שהם אוכלים דגים משפך הירקון?

אני רץ בבקרים על הגשר שליד רידינג ותמיד יש שם אנשים שפורשים רשתות.

אני לא מדבר על דיג בחכה לשם ספורט, אלא הם ממלאים בכל פעם ארגזים בדגים ולוקחים אותם.

נכון שמדובר בשפך הירקון, כי בירקון עצמו הושמדו לפני מספר חודשים כל הדגים עקב השריפה בהוד השרון שהזרימה דטרגנטים לנחל, אבל בכל זאת - הזיהום זורם לים.

ה"דייגים" האלה לוקחים את הדגים הקטנים האלה לגידול בבירכות, חלק בשביל לייצר את הדור הבא בבריכות וחלק בשביל לפטם ולמכור בשוק. בפעם הבאה שאתה קונה בורי, שים לב מאיפה הוא בא.

הוא עד כדי כך משטלת על המרחב הימי? אבל הוא גם לא נראה מי יודע מה דג סימפטי שתרצה לאכול

כן, זה דג שפלש מהים האדום דרך תעלת סואץ (כמו עוד דגים שנצאים פה דר"א) ומתרבה כאן בקצב רצחני מכיוון שאין לו אויבים טבעיים. מדובר בסכנה אמיתית להרבה מאוד זנים בים התיכון שלנו.

לגבי איך שהוא נראה, זה לא האבו נפחה שכולם מכירים מאילת, מדובר בדג שנראה קצת שונה.

P1000408+1194127830.JPG

פורסם

למה אנשים עושים בנג'י? למה אנשים נוסעים מהר בכבישים מעוקלים? כי זה מיוחד..... מאותה הסיבה אנשים אוכלים משהו שיש בו "סכנה". ולפעמים הם משלמים את המחיר. או בקצרה, ככה.... גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לא הייתי משווה את הקפיצה בבנג'י ונסיעה בכביש מפותל לאכילה מדג זה,אם כי אתה די צודק באופן עקרוני.אך כש אני קופץ בנג'י אני ידוע שאין מצב שיקרה לי משהוא ואני פשוט נהנה מהתהליך.לגבי נסיעה בכביש מפותל בניגוד לדג אבו נאפחה שהשליטה היא לגמרי בידיו של השף בנסיעה כמעט רוב המשתנים תלויים בך אם זה היכולות שלך יכולות של הרכב או יכולות של הכביש או נכון יותר ההכרה במגבלות הכביש.

כך שזה לא אותו דבר.

ובנוגע לאבו נפחא קראתי קצת בעיניין ומה שמצחיק זה שרוב הדגים המסוכנים שיש במדריך של פורום דייגים הישראלי רובם הגיעו דרך תעלת סואץ.

אך מקרה של אבו נפחה מאוד מיוחד,האם יש פתרון לבעיה הזאת? האם יש דרך כול שהיא להתמודד איתו?

פורסם
ה"דייגים" האלה לוקחים את הדגים הקטנים האלה לגידול בבירכות, חלק בשביל לייצר את הדור הבא בבריכות וחלק בשביל לפטם ולמכור בשוק. בפעם הבאה שאתה קונה בורי, שים לב מאיפה הוא בא.

הדגים האלה כבר לא ייצרו את הדור הבא, כי ה"דייגים" (מסכים איתך לגבי המרכאות, לעמוד על גשר ולהשליך רשת זה ממש לא פייר פליי) זרקו אותם לנפוך את נשמתם בארגזים צפופים, כשהם מפרפרים למוות ללא מים.

לדעתי המים בשפך הירקון הם מלוחים, כך שהדגים אמורים להיות דגי ים ולא בריכות, אבל אני לא בטוח.

כן, זה דג שפלש מהים האדום דרך תעלת סואץ (כמו עוד דגים שנצאים פה דר"א) ומתרבה כאן בקצב רצחני מכיוון שאין לו אויבים טבעיים. מדובר בסכנה אמיתית להרבה מאוד זנים בים התיכון שלנו.

אגב, הסיבה מספר 2 בעולם להכחדת מינים בעולם היא מינים אחרים שהובאו בגלל האדם (הסיבה מס' 1 היא האדם עצמו).

כמי שביתו השני הוא פארק הירקון, אני נתקל בתוכים שברחו מהצפארי והכחידו את חלק מאוכלוסיית הציפורים המקומיות, בנוטריות שהובאו מדרום אמריקה בשביל ייצור פרוות וברחו מחוות הגידול ועוד.

• תוכן חדש...