Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש כאן מקווה להשתלב יפה :)

אז הנה הסיפור שלי, קניתי פורד אסקורט מודל 92' והאוטו נראה טוב הכל סבבה, הבן אדם שמכר לי את האוטו אמר שהיא במצב טוב הוא נוסע על המכונית כבר שנה לא היו בעיות, האוטו עבר 180 אלף קילומטר. עכשיו, לי אין רשיון (עוד מעט הולך לעשות) אז חבר טוב שלי נוהג באותו. עכשיו באותו יום שקניתי את האוטו נסענו לטייל, להנות מהאוטו, אבל במקום זה קיבלנו עינוי של דיכאון. האוטו לא מרוסק, לא היתה תאונה, פשוט - הכל הכל הכל השתבש. המצבר לא נתען, הקלאץ' או הגיר הלך, ובקיצר תארו כזה מצב שאנחנו גרים בפתח תקווה ונתקענו באמצע כביש מהיר לחיפה.... :o מצחיק לא? אז זהו שלא.

עכשיו השאלה היא אליכם, האם יש לי איזשהו רשות ודרך לבקש או לעשות ככה שהבן אדם שמחר לי אוטו במצב ממש גוסס שיתקן אותו? בחו'ל ממה שהבנתי אם אתה קונה אותו מבן אדם פרטי והוא לא אומר לך שהאוטו במצב טוב (והוא אמר לי שהאוטו במצב מצויין!!!) אז אני לא יכול לעשות שום דבר עם קניתי... אבל זהו שהוא כן אמר לי שהכל טוב וזה אחלה אוטו שנוסע טוב.

אני יכול לעשות משהו? בבקשה? פליז?

תודה,

סרגיי

פורסם

לפני שקונים עושים בדיקה ואז חוסכים חלק מהצרות.

מצבר לא נטען יכול להיות תיקון פשוט או החלפת מצבר או אלטרנטור מפרוקיה 200 ש"ח.

קלא'ץ או גיר יש לבדוק מה באמת לא תקין ואז לתקן.

זה שיעור לא זול על ההתחלה.

בגדול אתה יכול לתבוע את המוכר על הנזקים , יש מסמך בינך לבינו יש מי ששמע שהוא אומר שהאוטו במצב מצויין.

סיכויים בתביעה ישנם השאלה אם שווה לך ללכת בדרך זו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש זכרון דברים?

האם הרכב נבדק?

הרכב שנת 92, כך שאם לא לקחת אותו לבדיקה, הסיכויים שתזכה בתביעה כלשהי נמוכים מאוד.

הרכב ישן ויש לצפות כי הוא יכול להתקלקל בכל רגע.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מחובתך בתור הקונה לבדוק את הרכב , ואם חתמתם על זיכרון דברים - רוב הסיכויים שכתוב - הקונה מצא את הרכב לשבעיות רצונו.

בניגוד לבחור מעלי - אני לא אופטימי - אין לך כ"כ מה לעשות.

וחוץ מזה - אלו לא באמת דברים שעושים את הרכב גרוטאה.

יכולים ליהיות תיקונים שוליים ביותר שהם סתם בלאי ובמקרה נפלת עליהם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אין הרבה מה לעשות חוץ מלתקן את הרכב

אתה צריך חבר או מישהוא שמבין טוב במכונאות שיוכל לעזור לך לצמצם את העלות של התיקון

כמו שאמרו במקום לקנות אלטרנטור חדש להביא בזול מפירוקיה למרות שאני חושב שלא יהיה קל למצוא אסקורט

כזאת בפירוקיה

הכי טוב לפי דעתי זה לאבחן את כל התקלות במוסך אחד ולראות מה העלות של התיקון

ומשם להמשיך

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...