Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה , זה ההמשך לשרשור שפתחתי לפניי שלושה חודשים כאשר נשרפו לי שתיי הנורות במאזדה. כמובן אחריי שהחלפתי אותן ידעתי שזה לא הסוף ויגיע היום שאני אצטרך להחליף שוב. אז היום הזה קרה.

היום אני נוסע ולמרבה הפתעתי גיליתי שהנורה השמאלית נשרפה. כמובן שגם לרוע מזלי עצר אותי שוטר שקלט את העניין, שעה חפר לי ובסוף שחרר אותי.

עכשיו אני יכול להגיד בוודאות מוחלטת שיש בעיה של קצר באוטו או בעיה של פיוזים ( אני לא מבין ממש ) כי זה פשוט לא הגיוני שנורות יישרפו אחריי שלושה חודשים , שלוש פעמים בהפרשים של זמנים קצרים.

כל פעם קניתי נורות איכותיות שכל נורה עולה 70 שקלים. ככה גם פעם קודמת קניתי את החירטוט שהחשמלאי אמר לי " שזה ככה במזדות , ובאים הרבה אנשים בגלל נורות שנשרפות, וזה דבר רגיל" אז עדיין היה לי ספק , אבל אמרתי ניחא. עכשיו הספק הזה הפך לעובדה שיש בעיה.

אז הנה השרשור הקודם שפתחתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=246856&highlight=%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA+%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94

****עריכת מנהל - משהו לא היה בסדר בשרשור הקודם שפתחת אחד חדש באותו הנושא?? ****

בבקשה חבר'ה אתם חייבים לתת לי פתרון לבעיה, כי פתרון של החלפת נורות כל פעם לא יעזור וזה יחזור על עצמו. בכל מקרה צריך להחליף נורה , אבל בטוח יש משהו מעבר לזה.

אשמח לכל הכוונה ופתרון.

תודה רבה!!

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...