Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינפיניטי EX 2009 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רציתי לדעת פרטים על הרכב כל מה שאפשר.

אינפיניטי או קאדילק אסקלייד 2009

השמח לדעת פרטים שוב פעם תודה.

האקסילייד הוא ענק!! לעומת ה-EX אם כבר הייתי משווה את האקסילייד לאח הגדול יותר של האינפינטי שהו ה-FX.

האקסילייד הוא רכב גדול, עם מנוע גדול יצא לי לנסוע עליו בצבע שחור ולבן רכב שמושך המון תשומת לב אם אתה אוהב את הרעיון, בולע דלק ברמות של משאית בעיר הוא יכול להגיע ל5 ק"מ לליטר אבל הוא מפנק יש המון עור ג'אגטים ברכבים שאני, נסעתי אני לא יודע אם זה מקורי. המנוע נותן אחלה ביצועים רמיסה על הדוושה הימנית ואתה טס.

לגבי ה-EX נסעתי עליו וגם על האח היותר גדול שלו ה-FX. ה-EX הוא קטן ברמת המתחרים של ה-X3 או ה-Q5 אבל אם מצב הייבוא אישי אפשר להביא אקסילייד באותם רמת מחירים של ה-EX, הוא נחמד הוא לא כול כך גדול המנוע פשוט נפלא מעביר הילוכים מצויין וניראה יפה.

ביגלל שאני אוהב רכבים גדולים ומרשימים הייתי ממליץ לך ללכת על הקאדילק רכב שהוא שונה מה גם הוא לא נמכר בייבוא סדיר.

ינב

פורסם

לדעתי הכל תלוי בסגנון האישי של הרוכש.

אם אתה ראפר שצריך רכב שיעשה בלינג בלינג לכוסיות בנות 16 שמחכות בתור לחתימה, אז לך על אסקלייד. עושה רושם שהוא תפס בארה"ב נתח של סלבס בתחום הבידור- בעיקר ראפרים ומוסיקה שחורה שמשתמשים בסרטונים שלהם.

אם אתה מחפש משהו יותר סולידי, יחד עם זאת שיש לו נוכחות ייחודית בנוף היוקרתי הייתי ממליץ על ה EX היא גם מפתיעה ממש ברמת הביצועים, אנשים עדיין לא כל כך מכירים אותה ולכן תופסת מבטי מתעניינים (מי שצריך להכיר מכיר ונותן לה כבוד, בוא נגיד שפורשה קאיין באיילון לא יאיץ כשאתה נוסע במקביל אליו :)

גילוי נאות - לא נסעתי בקדילאק, כן נסעתי באינפיניטי. התאהבתי ממבט ראשון ובעיקר יצא לי וואהו מהפה שלחצתי גז.

מבחינת פנים הרכב - לא הרגשתי צפיפות, להיפך תא נוסעים מדוייק להפליא, אני מניח שאם יש לך משפחה של 5 נפשות או יותר אז אתה צריך בחירה של רכב עם 7 מושבים.

בקיצור ממליץ על EX , אתה תהנה מכל רגע

• תוכן חדש...